Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

PubQuiz Lunchspel in Breda

Details over dit uitje

Groepsuitje in een gezellig Bredaas restaurant organiseren? De PubQuiz Lunch van Breda Evenementen is een echte cross-over tussen Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, wij combineren voor u de leukste vragen uit de actualiteit en laten diverse muziekfragmenten horen waarna u een aantal vragen gaat beantwoorden. U test uw kennis van de hedendaagse popmuziek of de hits van weleer. Tussendoor geniet u van een lekkere lunch.

Hoeveel minnaars heeft Gordon versleten? Hoe heet ook alweer die zanger van The Who? Hoeveel medailles heeft Sven Kramer op z'n conto staan? Dit soort vragen zult u in teams moeten proberen te beantwoorden. Voordeel is wel dat u er ook een lekker drankje bij kunt drinken en 3 gangen luncht!

In het spelonderdeel ‘Hints’, gaat u de antwoorden aan elkaar uitbeelden. Dat zorgt uiteraard voor de noodzakelijke hilarische momenten .

De PubQuiz Lunch van Breda Evenementen is in elk programma mee te nemen, voor uw bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Bespreek alle details met onze medewerkers voor een middag of avond originele gezelligheid in Breda.

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor het winnende team
  • Lekkere lunch in een sfeervolle locatie in Breda
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Reservering kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan