076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Reviews
8.2/10 gebaseerd op 83 reviews van Trustpilot
Hamed Boudazra
oktober 1, 2020
Geweldige service!
Geweldige service! Jammer dat het niet door kon gaan, maar wat zijn wij goed geholpen en is er gekeken naar alles wat mogelijk was binnen de richtlijnen van het RIVM. Helaas is dit door onze wensen niet rond gekomen, maar dit lag zeker niet aan hen! Volgende keer gaan we zeker hier als eerste heen!
Lees meer
Amber
augustus 6, 2020
Stripdiner
Ondanks dat alles op een zeer korte termijn geregeld moest worden, zijn wij super goed geholpen door anissa! De activiteit was goed geslaagd en het eten was ook top!
Lees meer
A Wielink
maart 16, 2019
Met de collega's een 'Ik hou van…
Met de collega's een 'Ik hou van Holland Diner-spel' gedaan in Breda. Was super gezellig en iedereen was bloed fanatiek. Leuke dame als quizmaster die de groep goed aanvoelde. Allerlei vragen over allerlei onderwerpen, waardoor iedereen echt mee kan doen. Het eten bij Dickens & Jones was ook prima voor elkaar. Al met al een geslaagde avond.
Lees meer
Janneke de Boer
januari 23, 2019
Gezellig dagje weg!
Wij hebben met onze familie een hele fijne dag gehad in Breda. Alles was supergoed geregeld en het kantoorpersoneel was zeer behulpzaam. Al met al was het dus een geslaagde dag!
Lees meer
Monique
oktober 20, 2017
Wat een te gekke avond was het
Wat een te gekke avond was het! Iedereen was superfanatiek en onze quizmaster maakte het feest compleet met haar enthousiasme en humor. Een aanrader voor iedereen die van gezeligheid en spelletjes houdt!
Lees meer
Mevr. van Dijk
juli 10, 2017
Top dag gehad
Top dag gehad! Leuk aanbod aan uitjes, met name de flikken is een aanrader en in de avond is het gezellig om een pubquiz bij Boven Breda te hebben!! Wij hebben in ieder geval een gezellige dag gehad en lekkere nacho's op!!!
Lees meer
Bo de Boeye - Yonego
juni 15, 2017
Zeker 5 sterren waard!
Snelle en vriendelijke service en een zelfs nog betere executie. Breda Evenementen weet zelfs op een heel kort tijdsbestek een uitje neer te zetten dat tot in de puntjes verzorgd is!
Lees meer
Henk de Vries
januari 11, 2017
top dag!
We hebben het expeditie robinson arrangement gedaan. Het was een dag om nooit meer te vergeten, iedereen had het erg naar zijn zin. Een leuke activiteit en super geregeld!!!
Lees meer
Carlijn Berg
december 15, 2016
Geweldige service, een aanrader!
We hebben op zaterdag 10 december een pubquiz met diner gehad bij Breda Evenementen. We waren met een groep van 40 personen en er waren daarom nogal wat wensen. Alles werd uiteindelijk netjes geregeld en iedereen was tevreden. Ik vond het lastig iets te organiseren voor een grote groep gelukkig heeft Breda Evenementen dit super van me overgenomen!
Lees meer
Sandra Verhoeven
oktober 14, 2016
Geweldige avond gehad
Mijn collega's en ik hebben een Pubquiz Diner gedaan, we hebben een fantastische dag gehad. Het 3 gangen diner was heerlijk en er werd rekening gehouden met speciale wensen van onze groep. We hebben veel gelachen tijdens de quiz, mede door de enthousiaste acteur.
Lees meer
Franka de Jong
oktober 14, 2016
Top uitje!!
Afgelopen week het uitje Flikken Breda gehad bij Breda Evenementen. Wat een leuke dag hebben we gehad. De begeleider stond ons netjes op te wachten op de afgesproken datum en tijd. Hij had het spel heel enthousiast en duidelijk uitgelegd. Wij zijn daarna zelf aan de slag gegaan met het spel door de stad. Het waren hele spannende vragen waardoor we veel moesten nadenken, waardoor het erg leuk was. We zijn op een leuke manier op zoek gegaan naar de moordenaar, moordlocatie en het moordwapen. Aan het einde nog lekker wat gedronken op een erg leuke en gezellige locatie. Al met al een Top Uitje!! Zeker voor herhaling vatbaar!
Lees meer
Sander Jong
juni 20, 2016
Geslaagd event!
Top dag gehad met het personeel. Een heel dagprogramma in elkaar gezet door de medewerkers, bedankt!!
Lees meer
Irene Arnold
juni 13, 2016
Zeer goed !
Goed geregeld, goede communicatie vooraf ! Zeer leuke spelbegeleidster.
Lees meer
Elisa
maart 2, 2016
Uitstekend
Zeer klantvriendelijk en er wordt goed geluisterd naar je wensen.
Lees meer
Angelique
februari 23, 2016
Top uitje!
Hele leuke dag gehad met de familie. Eerst heerlijk geluncht en toen een mooie GPS tocht door de stad gedaan en afgesloten met een gezellige borrel! Tot de volgende keer!
Lees meer
Cristian Distel
oktober 18, 2015
erg goed geregeld.
The paingame is een leuk spel. Werd leuk georganiseerd door de begeleidster.
Lees meer
Mike Onida
juli 13, 2015
Walking dinner Breda met stadtour
Prima georganiseerd, fijn contact met Breda evenementen. Duidelijke en heldere communicatie. Erg professioneel van Breda evenementen, ondanks internet boeking, vult Breda evenementen het dusdanig persoonlijk aan dat het vertrouwd en zorgeloos plaats kan vinden. Een sms met mobiel nummer voor aanvang om contact te kunnen opnemen is een super service. Een persoonlijk contact na het evenement ipv een e-mail is ook een voorbeeld zoals je dat mag verwachten maar niet veel meer voorkomt. Al met al een aanrader om met Breda evenementen een event te organiseren.
Lees meer
Ria Luijten
juni 23, 2015
Een informatieve, gezellige wandeling
De wandeling gaf ons een goed beeld van Breda als Nassau stad. De informatie die wij onderweg kregen was duidelijk maar ook leuk. Onze gids was zeer interactief met ons bezig.
Lees meer
Toos Havermans
mei 26, 2015
De gids was leuk en gezellig wist er veel vanaf. Het eten was prima bij de Sinjoor en het was mooi weer.
Zal het zeker 'n ander aanraden.
Lees meer
Niek van Leest
april 22, 2015
erg goed geregeld
Het was een leuke, gezellige dag. Goed geregeld door Floor. Bedankt!
Lees meer
Erik VDB
maart 24, 2015
Super goede ervaring
Wij hebben de hangover smartphone game gespeeld in het centrum van Breda en het was een leuk spel voor de hele groep. De begeleidster was erg duidelijk in uitleg en netjes op tijd. Leeftijd van de groep was tussen de 31 en 40 jaar.
Lees meer
Irmen Wilkens
februari 9, 2015
supergezellige dag!!!
We hadden voor ons familie uitje gekozen voor de culinaire fotopuzzel speurtocht. Het werd echt een succes, de begeleiding was prima, niet te nadrukkelijk aanwezig en liet tot het laatst veel aan onze eigen wensen over. De keuzemogelijkheid uit 6 restaurants werkte zeker mee, we hadden echt top locaties, zeker het Mexicaanse restaurant voor ons hoofd en nagerecht is een aanrader. Al met al was het een dag om **IN TE LIJSTEN!!!**
Lees meer
edwin van der Valk
januari 27, 2015
geslaagde sportquiz in Breda
Tijdens ons vrienden/vriendinnen weekend doen wij altijd 1 leuke activiteit. Dit jaar was onze keuze gevallen op de sportquiz. Deze was erg leuk en er waren actuele vragen en niet onbelangrijk iedereen kon eraan meedoen. Dit was voor ons de moeilijkste opgave omdat er een paar dames zwanger zijn en 1 iemand in een rolstoel zit. Iedereen heeft er super van genoten. de Quizmaster was super enthousiast en heeft dat heel leuk naar de groep over kunnen brengen. heel erg bedankt voor deze super middag
Lees meer
Marleen van Sundert
september 15, 2014
Een super leuke, compleet verzorgde dag.
Afgelopen zaterdag hebben we mijn zusje verrast met haar vrijgezellenfeest. Smiddags hebben we een workshop sieraden maken gedaan, 3 uur lang (eigenlijk nog te kort) lekker friemelen en frutselen met kraaltjes. Iedereen maakte iets naar eigen smaak. Hartstikke leuk. Daarna heerlijk gaan eten bij De Sinjoor. Wat een leuke tent en het eten is er altijd zo lekker! Alles was zo compleet en goed verzorgd. Ik raad t graag aan andere aan!
Lees meer
Lida Verdoold
mei 9, 2014
Zussendag in Breda
Het was een heerlijke dag, helemaal afgesteld op onze wensen. Het was prachtig weer zodat we genoten tijdens het varen met de sloep. De lunch was bijzonder lekker en gevarieerd. De gids vertelde leuke dingen. Al met al, helemaal toppie.
Lees meer
Netty Buijnsters
januari 21, 2014
Fantastisch bedrijfsuitje gehad
We hebben heerlijk gegeten, leuke en gezellige gids met veel wetenswaardigheden over Breda. Was in super bedrijfsuitje
Lees meer
Marieke de Vries
december 16, 2013
Geweldige organisatie van ons bedrijfsuitje
We hebben een fantastisch leuk uitje geboekt bij Breda Evenementen voor ons jaarlijkse kerstweekeinde. In plaats van de standaard stadswandeling met gids wilden we nu eens iets anders doen. Omdat onze groep bestaat uit verschillende leeftijden is het soms lastig iets leuks te verzinnen. De Monopoly Citygame was echt geweldig. Een aanrader voor jong en oud. Na 10 minuten werd iedereen toch fanatiek! Aanpassingen in het programma zijn netjes verwerkt en in mindering gebracht op de rekening. Kortom een goed bureau wat met je meedenkt.
Lees meer
Ron Schop
september 26, 2013
Gastvrij en goed georganiseerde belevenis in een warme en gezellige stad. Be(st)geinig
Dit jaar viel was het mijn eer om het jaarlijkse bedrijfs-uitje te organiseren. Nu is organiseren niet hetgeen waarin ik uitblink. Dus je kan je voorstellen dat ik hierover mijn bedenkingen had. Via internet ben ik in contact gekomen met Breda Evenementen. Al mijn lijden was als sneeuw voor de zon verdwenen. Leuke en interessante manieren om Breda te verkennen en te beleven bieden zij aan. Ook de kennis van de lokale horeca is aanwezig. Op aanraden van het bureau uitstekend gegeten bij een plaatselijk restaurant. Op de dag zelf nog contact gehad en al mijn vragen werden meteen geregeld. Een fantastische dag in Breda beleefd, mede door de inspanningen van Breda Evenementen.
Lees meer
Tommy van de Kerkhof
september 16, 2013
Geweldige boottocht gehad voor ons vrojgezellenfeest met een hoop mensen
Wij hebben met ons vrijgezellenfeest van 35 man een hele mooie dag gehad op de partybppt in Breda, was goed veel drank aanwezig en er was van alles mogelijk. Met die drank icm de goede harde muziek was t dat ook één grot feest en ervaring om niet meer te vergeten! Aanrader dus
Lees meer
Monique Klijs
september 9, 2013
Geweldige battle
Afgelopen zaterdag De jongens tegen de meisjes gespeeld in Breda, Was super de avond verliep vanzelf. Alles was geregeld. hoefde zelf niks meer te doen dan betalen. makkelijker kan niet. Ook leuk om een keer als vrienden onder elkaar zoiets te doen zonder reden. gewoon omdat het gezellig is.
Lees meer
Petra van der Westen
augustus 15, 2013
Kei leuk spel we hebben en super gezellige middag gehad!
We hebben het spel "ik hou van Holland" gedaan met spelleider Dennis. Het spel was heel goed voorbereidt, uitgelegd en in elkaar gezet. De tijdsduur van het spel is 2 uur en die zijn omgevlogen. Complimenten ook voor Dennis om zo'n grote groep met vrouwen te vermaken.
Lees meer
Tini Bouman
juli 1, 2013
geweldig
Wij hebben zaterdag 29-06-2013 het spel ""Ik hou van Holland ""gespeeld .,dit hebben wij geboekt bij BREDA EVENEMENTEN . De spelleider was echt top ,heel leuk en het klikte meteen . We hebben ongelooflijk veel lol gehad ,waren met 12 vrouwen ,het was een verrassing party voor een vriendin die 65 jaar wordt . Ik kan iedereen aanraden zoek je iets dergelijks dan moet je zeker als eerste kijken op BREDA EVENEMENTEN !!!!!! Je zal beslist niet teleurgesteld worden en een geslaagd feestje hebben .
Lees meer
PV Inofec
juni 11, 2013
SUPER. Goed Georganiseerd
Een goede en betrouwbare organisatie. Wij waren maar met een kleine groep, maar zelfs dat weten zij er iets leuks van te maken. Ook het financiële plaatje was helemaal in orde. TOP! Voor herhaling vatbaar Vriendelijke groet, Een zeer te vrede klant.
Lees meer
Marian Cullens
juni 10, 2013
Supergezellige middag gehad
Ondanks dat het erg mooi weer was, geen seconde spijt gehad dat we binnen zaten. Het was een leuk spel, gevarieerde vragen, leuke quizmaster, echt iedereen in ons gezelschap (van 18 tot 65 jaar oud) vond het leuk. Echt een aanrader!
Lees meer
Carola Antonissen
mei 23, 2013
Super!
Op 11 Mei jl. hebben we een vrijgezellenfeest gehad, wat georganiseerd werd door Breda Evenementen. De activiteit die we hadden gedaan was de Candyman/girl. Dit was super goed georganiseerd. Van te voren een duidelijke factuur en draaiboek ontvangen. Kon zelf het aantal personenen nog wijzigen. Dit vond ik erg prettig. De dag voor aanvang van het vrijgezellenfeest werd ik nog gebeld, met de vraag of dat alles duidelijk was en of er nog vragen waren. En daarbij kreeg ik op de dag van het vrijgezellenfeest nog een persoonlijk bericht toegezonden, waarbij Breda evenementen mij veel plezier toewenste. Dit bericht kwam helemaal als een verrassing, maar wel erg leuk! Tijdens de activiteit kregen we een goede begeleiding met duidelijke instructies. Al om al een super leuke dag gehad! Dus bij deze zou ik ook iedereen aanraden om een activiteit te boeken bij Breda evenemten. Alles wordt super voor je geregeld! En als je vragen heb, zijn ze altijd bereid om deze voor je te beantwoorden.
Lees meer
Jan Lambregts
mei 5, 2013
Leuke middag in Breda
We hebben een leuke puzzel-GPS tocht in Breda gehad. Gastheer was goed voorbereid en gaf goede instructies. Hij was kort en bondig. De tocht zat goed in elkaar en was erg interessant. Na afloop gezellig wat gedronken tijdens de prijsuitreiking. Al met al een geslaagde middag. Tip: Verbied het gebruik van smartphones. Dat maakt het allemaal een beetje eerlijker.
Lees meer
Anja Crombach & Debbie Kreemers
april 16, 2013
TOP Teamuitje
Het teamuitje was top! Het naaktschilderen was super. We hebben heel veel gelachen. Ook het Ik hou van Holland spel was fantastisch. De show master Dion was super gezellig en ook hier weer veel gelachen. Bedankt voor de goede organisatie!
Lees meer
Anneleen Huysmans
februari 26, 2013
Een leuke middag waarbij de familie dichter bij elkaar kwam!
Het was een erge leuke en gezellige middag. Het begon erg koud maar gelukkig hebben we een pauze kunnen inlassen in een klein koffie tentje om op te warmen en toch nog alle spellen en opdrachten kunen volbrengen. De begeleiding Amanda was erg persoonlijk en had een goede motivatie. De opdrachten waren soms iets onduidelijk maar we kwamen er samen uit en hebben veel lol gehad!
Lees meer
Sagitta Govers
februari 24, 2013
alles was top!
Wij hebben een zeer geslaagde avond gehad, alles was tot in de puntjes in orde! Bij een volgend groepsuitje willen wij zeker weer beroep doen op breda evenementen!
Lees meer
Saskia de Regt
december 11, 2012
Een geweldige gezellig middag gehad samen met alle collega's tijdens Ik hou van Holland.
Met 2 collega's moesten we het uitje voor de apotheek gaan organiseren. Omdat er momenteel een aantal mensen slecht ter been moesten we een uitje zien te vinden zodat iedereen kon meedoen. Meteen viel ons oog op Ik hou van Holland en dat past wel bij ons team. We hebben het spel op een eigen locatie gespeeld wat goed is bevallen.Voor de collega's was het een verrassing wat we gingen doen, toen ze het eenmaal wisten wat we gingen doen was er geen houden meer aan. Iedereen heeft heel fanatiek meegezongen, bekende nederlanders geraden en natuurlijk aan het rad gedraaid. Het was echt een topdag. We hadden echt een hele leuk gastacteur, onze complimenten naar hem. Helaas wisten we een week van tevoren pas dat er 1 collega niet meer mee kon en we hebben netjes ons geld terug gekregen, een mooie service. Alleen in het begin om telefonische inlichting te krijgen was het wat onduidelijk dat het op een eigen locatie gespeeld kon worden en we kregen daar over geen informatie terwijl ze contact met ons zouden opnemen. Uiteindelijk hebben we weer zelf gebeld een andere collega nam de reservering over en binnen 24 uur was alles netjes geregeld
Lees meer
Esther Varens
december 6, 2012
Perfecte service, fijn contact en een heel erg geslaagd uitje
Als ik je 1 ding mag aanraden: laat het organiseren van wat voor uitje dan ook over aan Breda Evenementen. Je geeft aan waar je zin in hebt, wat je ideeën zijn (op de site kan je spieken voor leuke uitjes) en voor hoeveel personen en je hebt er bijna geen omkijken naar! Zo is het niet alleen voor de anderen een cool feestje, maar heb je zelf ook een super avond / middag / dag zonder gestress, anders dan of iedereen zijn drukke agenda vrij kan maken. @Breda Evenementen: bedankt voor het geweldige uitje en de perfecte service!
Lees meer
Danny Opbroek
november 20, 2012
Top, Leuk, Gezellig, Gek Evenement!
Dit uitje was helemaal top. Belangrijk voor mij was een combinatie tussen teamspirit, mekaar leren kennen, en gezelligheid en dat hebben ik hierin kunnen vinden! De presentator heeft erg goed zijn best gedaan, het personeel was over zowel het uitje als de presentator zeer te spreken! Ik zal Ranking the Stars aanraden voor andere bedrijfuitjes of een vrijgezellen feestje.
Lees meer
Rianne van Hoecke
november 12, 2012
Topdag!
Prima organisatie! Het was een leuke dag om nooit te vergeten! Alles was netjes geregeld en zelf hebben we aan niks meer moeten denken. Zijn super netjes behandeld, snelle reactie bij emaillen, kregen de dag zelf een sms met nr waarop we organisatie konden bereiken, nog een mail de week ervoor, achteraf een telefoontje of alles naar wens was. Kortom het was super! Als ik nogmaals iets zou moeten organiseren zal ik het zeker weer bij deze organisatie doen! Kortom een dikke 10
Lees meer
de kleinste van het stel
oktober 29, 2012
top, veel gelachen leuke presentator en gewonnen
Hey, afgelopen weekend via Breda Evenementen het spel meisjes tegen de jongens gespeeld. nou ja meisjes tegen de meisjes dan. de presentator Mario was echt heel leuk. Hopelijk vond hij ons ook een leuke groep, haha. het was een strijd maar uiteindelijk hebben wij, de jongens dan toch gewonnen. De spelletjes die we gespeeld hebben waren top. En als de tijd en de locatie het toelaat dan zou je ook kunnen kiezen voor het spel op de mat. Zeker voor herhaling vatbaar en niet alleen voor een vrijgezellenfeest. groetjes
Lees meer
Jo
oktober 24, 2012
Ontzettend leuke dag gehad in Breda!
Afgelopen week heb ik met een groep vrienden een dagje Breda geboekt via Breda Evenementen. Een combinatie van de arrangementen 'Strijd in Breda' en een 'Cursus Plat Brabants' heeft er voor gezorgd dat we een super leuke dag hebben gehad en Breda voor ons gevoel hebben leren kennen. Bedankt Floor!
Lees meer
Dorien van de Noort
oktober 23, 2012
Goed voorbereid en goed begeleid!!!
Voor de eerste keer contact opgenomen met het evenementen bureau, Wat ik zo geweldig vind, is dat er 1 persoon is, die met je , het uitje bespreekt, met je meedenkt en samen met jou een plan bespreekt en uitwerkt. Wanneer ik nog iets wilde vragen, geen bandje op de telefoon, en meteen de juiste persoon, die van het uitje afweet. De dag is perfect verlopen, en na afloop meteen een telefoontje om te informeren of alles naar wens is geweest. Ik voel me geen nummer, maar een graag geziene klant.Dank. Dorien van de Noort.
Lees meer
M. van Dam
oktober 18, 2012
Een geweldige dag gehad!
Wij hebben met een groep van 20 personen de Crazy 88 gedaan. Dit spelprogramma is zeker aan te raden voor mensen die van gezelligheid en van gekke opdrachten houden! De begeleiding tijdens het spel was ook top! Erg leuk dat we achteraf nog een DVD thuisgestuurd kregen met onze filmpjes erop, we hebben verschrikkelijk gelachen hierom. Bedankt Breda Evenementen voor deze topdag!
Lees meer
Tamara R.
oktober 18, 2012
Breed aanbod met enthousiaste medewerkers
Mijn ervaring met Breda Evenementen is uitstekend, ik heb al veel samen georganiseerd met deze groep en ben zeer tevreden over hun werkwijze. Hun bekwaamheid en hun motivatie om wat verder te gaan voor specifieke wensen zijn uitzonderlijk. Wat ook helpt is dat ze zoveel verschillende activiteiten aanbieden dat ik zelf kan kiezen welke mijn voorkeur hebben gebaseerd op mijn groep. Voor iedereen aan te raden!!
Lees meer
Anjo Stuurman
oktober 5, 2012
Geweldig!
Joh wij hebben het spel ik hou van holland gedaan met mijn collega's. Het was zo leuk, we hebben vreselijk gelachen. Dus ook een tip voor jullie uitje!
Lees meer
Sanneke R
september 24, 2012
Boven verwachting!
Alleen de titel van t arrangement sprak ons al enorm aan: "Happen en Trappen" in Breda! Echt een aanrader als je t bourgondische leven wilt genieten en meteen even de calorieën er af wilt trappen - letterlijk! Wij hebben dankzij Breda Evenementen en de goede zorgen van medewerker Floor, echt enorm genoten van wat Breda zo te bieden heeft! Om dat te bewijzen hebben wij gelijk weer een ander arrangement geboekt! Bedankt!
Lees meer
Meike Veenhuizen
juli 24, 2012
Ik voel mij bijna een Brabo
Erg leuke dag gehad! Kom niet uit Breda dus zag er tegenop een inburgeringscursus te gaan doen....maar wat een lol heb ik gehad!! Leuk concept ook, erg goed geregeld Breda Evenementen!!! Topper!
Lees meer
Annie de Wijs
juni 22, 2012
Crazy 88 is echt fantastich
Om afscheid te nemen van mijn vrijgezellen bestaan hadden mijn vriendinnen een wel heel speciaal uitje gepland: crazy 88! De opdrachten waren echt hilarisch en we hebben enorm gelachen! De dag was super goed georganiseerd en we hebben nergens naar hoeven omkijken. Ik had me echt geen leukere dag kunnen wensen!!!!
Lees meer
Johanna Jurriens
juni 22, 2012
Super genoten!
Goed verzorgd, duidelijke onformatie, top dag! Kan dit iedereen aanraden.
Lees meer
Karlien Marjolein Prince
juni 13, 2012
Crazy88 = Top!
Wij hebben Crazy88 gedaan in Breda. In het begin moesten we even op gang komen, maar we hebben enorm genoten, veel gelachen het was gewoon een geslaagd vrijgezellenfeest ! Bedankt voor de goede organisatie!
Lees meer
Sateesh
juni 12, 2012
Zo hoort een klant te worden behandeld
Als je workshop of andere activiteit wil doen raad ik Breda Evenementen aan. Ze regelen het voor je en geven vinden het belangrijk dat je het naar je zin hebt gehad.
Lees meer
PV Parker Ambacht
september 26, 2022
Geweldige avond gehad in Breda
Zeer geslaagde avond gehad tijdens Hunted Dinner Breda. Er was helaas net 1 tablet te weinig aanwezig waardoor 1 groep wel heel groot werd wat de interactie een beetje minder maakte. Voor de rest: goede spelleiding, goed eten en veel gezelligheid. Zeker voor herhaling vatbaar
Lees meer
ID
juli 4, 2017
Geslaagde avond!
Veel positieve reacties gekregen op de Hapas avond. Het eten was lekker, leuke 'chef' en toffe sfeer, wat wil je nog meer...
Lees meer
GreenChem
april 20, 2017
Fijn event gehad
Fijn event gehad, duidelijke communicatie, prettige begeleiding. Voor herhaling vatbaar.
Lees meer
R.
januari 23, 2017
Dinner + pubquiz
Eten was goed. Goede locatie midden in Breda. Pubquiz was wat simpel opgezet, maar het niveau was prima.
Lees meer
Ron Baremans
november 18, 2016
Een geweldige middag met elkaar.
Onder uitstekende begeleiding en gastvrijheid van Etienne en zijn vrouw hebben we in kleine groepjes een Italiaanse maaltijd gemaakt. Die niet alleen lekker was,maar ook een gezellige middag heeft opgeleverd.
Lees meer
Rebecca Heye
april 24, 2016
Ranking the BOVA stars!
Onlangs hebben een aantal van mijn collega's en ik meegedaan aan het spel Ranking the Stars. Onze insteek was om elkaar op ludieke wijze iets beter te leren kennen. Vooraf waren de verwachtingen in de groep gemengd: niet iedereen was groot fan van het programma van Paul de Leeuw. Voorafgaand aan de Ranking the Stars avond is iedere deelnemer gevraagd een aantal vragen online te beantwoorden en medespelers te ranken. Dit ging op een zeer professionele manier (handige / duidelijke website!). Vervolgens brak de avond zelf aan. We speelden het spel in een klein zaaltje, dit betreft dan ook het enige punt waarom ik geen 5 sterren maar 4 sterren geef. Het betreft een vrij ''kale'' setting, wellicht dat een achtergrond muziekje of nog meer visuele prikkels het spel nog leuker maken. We hadden wel 2 super-hosts en de avond bleek een groot succes! Mijn collega's die er van te voren niet echt zin in hadden, gaven aan echt een heel leuke avond te hebben gehad! Dank nogmaals voor de goede zorgen Breda Evenementen!
Lees meer
Van de Lisdonk
april 21, 2016
Erg leuke workshop met enthousiaste goochelaar
Wij hebben met een groep van 12 personen de workshop Mindf*ck gedaan, hartje Breda. We hadden een erg enthousiaste goochelaar (Jasper) die ons diverse kaartentrucks en grapjes met lucifers en bankbiljetten leerde. Het was van begin tot eind fascinerend en telkens werd je verrast. Erg leuk om de grappen ook te leren en in de praktijk te brengen. Familie en vrienden liggen in een deuk... :-) De organisatie Breda Evenementen heeft ons van begin tot eind goed begeleidt en gezorgd dat alles pico bello was geregeld; complimenten !
Lees meer
Jill Mabelis
november 19, 2015
Een gezellige en zinnige ervaring voor ieder team!
Breda Evenementen heeft goed meegedacht, prima geregeld en snel gehandeld. Ook de voor- en nazorg vond ik sterk. Wij kijken terug op een leuke en zinnige workshop, die zij voor ons hebben geregeld, waarin samenwerking centraal stond.
Lees meer
Monique Broers
oktober 5, 2015
Het was heel leuk en gezellig, goed georganiseerd!
Het was een leuke ervaring waar iedereen enthousiast over was en waar ook iedereen aan mee kan doen!
Lees meer
Chantal van den Heuvel
januari 28, 2015
Supergezellige middag gehad, hilarisch spel!
Het is een quiz om aan te raden! vooral leuk met een bedrijfsuitje, want je wordt opgedeeld in teams en je wordt er erg fanatiek van. Maar ook leuk met vriendinnen bijvoorbeeld met een vrijgezellenfeest. We hebben ontzettend gelachen en veel mee gezongen met de Nederlandstalige muziek. Kortom een echte aanrader om een keer te doen! De quizmaster was ook erg goed en gezellig!
Lees meer
Vanessa Boonstra
november 25, 2014
Goed en prettig geholpen!
We zijn goed geholpen. We kregen ook snelle reactie van jullie terug als er iets was. Het was prima. Voor herhaling vatbaar!
Lees meer
Sjan Marijnissen
november 25, 2014
Alles heel erg goed verlopen.
Leuke workshop, gezellig, informeel, lekker. Diner ook heel erg goed, fantastisch restaurant.
Lees meer
Mark van Loon
juni 30, 2014
Prima organisatie!
We hebben een zeer geslaagde avond gehad, dankzij Breda Evenementen. Al vanaf de boeking zijn we goed te woord gestaan en geholpen. Alles was duidelijk en de personen die ons te woord stonden, waren vriendelijk en behulpzaam. Een paar dagen voor de geserveerde avond zijn we nog gebeld voor de laatste dingetjes door te nemen. Erg prettig dat je dan zelf niet hoeft te bellen. We hebben het spel gespeeld de jongens tegen de meisjes tijdens een heerlijk en ontspannen diner. Ook was het prima gecommuniceerd met de locatie waar we het diner met het spel hadden. Niet dat het personeel daar met vraagtekens stonden. Breda evenementen............jullie hebben het prima gedaan!
Lees meer
Gerben Menheere
april 7, 2014
Leuke, gezellige, goed georganiseerde avond!
Het contact met Breda evenementen verloopt soepel. Ze hebben gezellige restaurants in het bestand en de beleiding is ook leuk!
Lees meer
Sabrina Mehrezi
februari 20, 2014
Erg leuk uitje
Fijne samenwerking,1 vast contactpersoon, snelle reacties op mails. De gids was ook erg leuk. Wel erg Nederlands - Engels, maar met wat handen en voeten kwamen we er wel aan uit.
Lees meer
Elvira Thijs
februari 11, 2014
Het bedrijfsuitje was harstikke leuk.
Beste, Het bedrijfsuitje heeft een zeer positieve indruk op ons bedrijf gemaakt. We werden hartelijk ontvangen en het eten was heerlijk. Daarna zijn wij opgehaald door een aardige gids, die ons verhalen vertelde over de stad Breda. We zijn langs meerdere kroegen geweest, allemaal verschillend en heel gezellig.
Lees meer
Manon van der Heijden
december 18, 2013
Een gemoedelijk, informeel en strijdlustig Ik-hou-van-Holland avond!
Wij hebben met 25 medewerkers een ontzettend leuk Ik-hou-van-Holland avondje gehad. In een erg leuk aangeklede ruimte, streden we met 3 teams voor de Ik-hou-van-Holland medaille. Het was een erg informele avond en we hebben veel gelachen. De quizmaster was op de dag zelf ziek geworden, maar er was op tijd voor een goede vervanger gezorgd. Het eten was ook prima, met een 3-gangen diner en bij elke gang keuze uit 2 menu's. Voor een informeel en gemoedelijk personeelsuitje is dit een aanrader.
Lees meer
B. van Bekhoven
november 1, 2013
Prima volgens plan
Het is een relatief eenvoudige activiteit, die veel te duur is i.v.m. andere activiteiten. Het tarief van de accordeonist samen met de overige bijkomende kosten staan in geen verhouding tot de werkelijke kosten. Dat neemt niet weg dat het zeer goed geregeld was, en ook zeer gezellig.
Lees meer
Christine Toebak
oktober 7, 2013
Ik Hou Van Holland Diner, een echte aanrader
Wij hebben een superleuk bedrijfsuitje gehad met Breda Evenementen. Iedereen had het prima naar haar/zijn zin. Veel lachen en lekker fanatiek meedoen. Minpuntje was het geluid, had iets beter gemogen, maar zelfs dat mocht de pret niet drukken. Menig traantje van het lachen over de wangen gerold.
Lees meer
Joost Boumeester
april 23, 2013
Leuke dag door planning van 2 activiteiten en lekker weer.
We hadden een leuke dag gepland. Eerst Foodgolf met een spontane, geduldige begeleider. Het weer zat mee en dat maakt deze activiteit wel erg leuk buiten. Daarna varen op de singles in Breda. Aardige schippers, maar die zouden wel wat over Breda mogen vertellen. Wel heel behulpzaam. relaxt moment op de boot en ook weer in de zon. Best lekekr als je op een open boot zit.
Lees meer
Irene Reek
januari 28, 2013
gezelligheid kent geen tijd!
Wij hebben een workshop smartlappen zingen gedaan op hele gezellige locatie in Breda.We werden heel vriendelijk ontvangen in cafe Boerke verschuren. In een aparte ruimte stond de accordeonist al klaar om er met ons een geslaagde zangsessie van te maken.We kregen allemaal een tekstboekje met allerlei smartlappen erin en hij vertelde ons hoe de term smartlap ooit is ontstaan,en waneer een lied een smartlap mag worden genoemd.Heel leuk om te weten! We hebben onze longen uit ons lijf gezongenen onze keeltjes goed gesmeerd met de nodige drankjes en het uur vloog voorbij! De cd die ondertussen van ons werd opgenomen wordt ons nog toegestuurd. Na afloop is het nog even gezellig vertoeven in het cafe. Deze workshop vinden wij eeen echte aanrader!
Lees meer
Michael Verhagen
december 11, 2012
Ongedwongen sfeer en zeer gezellige avond
Avond was voor ons zeer geslaagd, de barkeepers welke de workshop gaven waren zeer behulpzaam en vriendelijk. Eten was prima, de sfeer zat er goed... Breda is een top stad om een bedrijfsuitje te doen
Lees meer
Aranka Pieters
december 7, 2012
Vlotte communicatie met een eindproduct zoals afgesproken!
Via Google kwam ik terecht bij Breda Evenementen en daar heb ik geen spijt van. Na een vlugge en vlotte communicatie via mail hebben we een leuk evenement gekregen zoals afgesproken. Het was niet goedkoop, maar ook niet duur. Het was wel zeer verzorgd en we werden goed opgevolgd. Er is niets misgelopen, maar ik had wel het gevoel dat indien er iets zou mislopen, de organisatie dit meteen voor ons zou oplossen. Ik had een gerust gevoel en dat is toch belangrijk als je iets wil organiseren. Ik zou een samenwerking met Breda Evenementen meteen aanraden aan vrienden, kennissen, familie en collega's!
Lees meer
M. van der Sman
september 6, 2012
Wie is de rat, actief en geheimzinnig! spel
Wij hebben het spel 'Wie is de rat' met een groep van 30 man in Breda gespeeld. Mede door het mooie weer was het een zeer geslaagde dag waarbij iedereen het naar z'n zin gehad heeft. Erg leuk dat je met z'n allen de opdrachten moet uitvoeren maar hierbij niemand kan vertrouwen :) Zeker een aanrader!
Lees meer
Christophe Sutin
augustus 13, 2012
Klantgerichte service!
Afgelopen zaterdag een boottocht gemaakt in Breda en het was geweldig! We hadden een erg grote en luxe boot tot onze beschikking. Enige minpunt was dat de schipper niks vertelde over de bezienswaardigheden, terwijl dat wel was aangegeven... De laatste werkdag voor, en de eerste werkdag na, de tocht werd er contact opgenomen om te vragen of alles duidelijk was en of alles naar wens was geweest. Alle communicatie via telefoon of email wordt snel en netjes afgehandeld. Zelfs op de dag zelf wordt er nog een sms gestuurd met de laatste informatie. Dit zal zeker niet de laatste keer zijn dat we gebruik hebben gemaakt van Breda Evenementen!
Lees meer
Thomas Ooyen, Gemeente Breda/SB/PIO/ADM
juni 25, 2012
Super leuke middag!!
Als kennismakingsuitje hebben we deelgenomen aan de gps - tocht. Vooraf genoten van een heerlijke lunch bij La Iguana. Uit de de groep van 60 collegae horen we alleen positieve reactie.
Lees meer
Patricia Jacobs
mei 29, 2012
Goed verzorgd
Nadat de Avenue op het laatste moment zijn show gecancelled had, kreeg Breda Evenementen onze avond nog perfect voor elkaar. Ze denken mee met je, hebben ons een erg goede en maatwerk leverende acteur Dion gestuurd en het Moorddiner dat we boekten zat goed in elkaar. De eetgelegenheid mag je zelf uit 4 restaurants kiezen. Wij hadden voor Uncle Jean in Breda gekozen wegens de ambiance en de leuke privezaaltjes voor ons 12en. Eten was oke, maar sfeer en personeel geweldig. Wel prijzige (gebaseerd op het eten), maar erg leuke, onderhoudende avond gehad, geschikt voor alle leeftijden.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan