Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Kolonisten van Breda

Details over dit uitje

Een avontuurlijk uitje in Breda organiseren met wat gezellige teambuilding? Breda Evenementen maakt van één van de meest populaire bordspelen een waanzinnige ontdekkingsreis door Breda. Net als het originele spel 'Kolonisten van Catan', zult u als 'Kolonisten van Breda' aan het werk gaan om grondstoffen binnen te halen en overwinningspunten te halen. De door ons geleverde Tablets en Tablets laten die plekken zien waar veel te halen valt, waar virtueel geplunderd en geroofd mag worden.

Uw gezelschap wordt verdeeld in verschillende teams. Elk team krijgt Tablets mee om het spel te kunnen spelen. Net zoals bij het originele bordspel, heeft u de mogelijkheid om ridderkaarten te spelen, ontwikkelingskaarten te kopen en hele gebieden in Breda te plunderen. Redeneer en acteer als een echte kolonist en probeer de tegenstander de loef af te steken!

Wat de VOC kon, kunt u zelf een stuk beter! Het is een spel van tactiek en strategie en het is zeer handig als uw team de juiste route door de stad weet uit te stippelen. Het beste team is creatief, vindingrijk en koloniseert in een rap tempo. Bovendien zal dit team kans maken op onze prachtige hoofdprijs en de eeuwige roem der kolonisten!

Inclusief:
  • Tablets
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een drankje tijdens de prijsuitreiking
  • Een leuke prijs voor het winnende team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Uiteraard is dit gezellige groepsuitje van Breda Evenementen uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelevenementen. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan