076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit

Services

Artiesten
Breda Evenementen heeft contacten met een aantal ontzettende leuke rasechte Brabantse artiesten. Alle artiesten hebben ruime ervaring en aantoonbaar succes. Zo hebben wij voor uw onvergetelijke avond onder meer accordeonisten, zangacts, cabaretiers, komedianten, goochelaars, bands, dance-acts, animatoren en drive-in shows. En, als u dat wilt, ook presentatoren die de avond voor u ‘aan elkaar kletsen’. U zegt het maar!
Lees meer
Bijzonder drukwerk
Uw bedrijfslogo op een t-shirt, polo, sweater, poncho of cap? Breda Evenementen regelt bijzonder drukwerk voor u als u dat wenst. Geweldig om u als team te onderscheiden door bijvoorbeeld 4 verschillende kleuren shirts te bedrukken. Maar ook fantastisch als herinnering!
Lees meer
Comfortabele boot
Wilt u een comfortabele boot bij uw uitje of arrangement? Breda Evenementen werkt samen met een aantal bedreven schippers en gerenommeerde rederijen in Breda. Mede hierdoor kunnen wij u een zeer uitgebreide vloot aanbieden van o.a. rondvaartboten en partyschepen, tegen zeer scherpe tarieven.
Lees meer
Foto- en/of video reportage
Laat een foto- en/of video reportage maken van uw uitje of arrangement van Breda Evenementen. Wij weten als geen ander dat er anders één en twee deelnemers niet voluit kunnen genieten van de dag, omdat zij alles moeten vastleggen op foto en video. Zonde en vanaf nu niet meer nodig!
Lees meer
Geheel verzorgde catering
Bestel direct een geheel verzorgde catering bij uw uitje of arrangement. Breda Evenementen heeft een zeer goede band met cateraars in Breda en omgeving. Hierdoor hebben wij altijd wel een cateraar die precies biedt wat u in gedachten heeft en vaak tegen messcherpe tarieven!
Lees meer
Gemakkelijk en veilig betalen
U kunt bij Breda Evenementen op verschillende manieren gemakkelijk en veilig betalen, bijvoorbeeld via de factuur die we standaard bij de bevestiging van uw uitje sturen. U dient deze binnen 14 dagen na ontvangst te hebben voldaan.
Lees meer
Hotel
Breda Evenementen biedt de mogelijkheid om direct een hotel te boeken. Uitgerust wakker worden op de plaats van uw uitje? Of na een lekkere vermoeiende dag in Breda rustig uitslapen in een luxe hotelkamer?
Lees meer
Luxe touringcar
Huur een luxe touringcar voor uw uitje. Geen last van parkeertarieven, milieuperikelen en de vraag wie de bob moet zijn!
Lees meer
Parkeeradvies
Als u er voor kiest om met eigen vervoer te komen, geeft Breda Evenementen u parkeeradvies om te parkeren in de parkeergarages van de stad, bij het station of in een transferium.
Lees meer
Restaurant
Meteen een restaurant bij uw uitje of arrangement reserveren? Door de ervaring en samenwerking met lokale horeca, kan Breda Evenementen u een interessante variëteit aan uitstekende restaurants bieden. Uiteraard liggen deze gelegenheden op de leukste plekjes van de stad!
Lees meer
Tickets
Bestel vooraf tickets en entreebewijzen. Breda Evenementen heeft uitstekende connecties met verschillende musea in Breda. Hierdoor kunnen wij regelmatig gebruik maken van zeer speciale tarieven voor toegangskaarten en tickets, en daar heeft u dan weer plezier van! Dat scheelt u veel geld en veel geregel!
Lees meer
Verzekeringen
Huisbrand Events (en haar gelieerde ondernemingen) biedt u de mogelijkheid om uw gezelschap en het door u gekozen evenement goed te verzekeren. In samenwerking met Europeesche Verzekeringen bieden wij u de volgende verzekering.
Lees meer

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan