076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit

Kies uit 7 vaararrangementen in Breda

Je dagje uit in Breda extra speciaal maken? Met een van onze vaararrangementen ontdek je Breda op een bijzondere manier! Al onze vaararrangementen in Breda worden volledig voor je verzorgt van de borrel tot het live entertainment. Wat dacht je van een borreltje aan boord van een authentiek schip, een Diner Cruise door de Biesbosch of een Ranking The Stars spel. Met de vaararrangementen van Breda Evenementen ben je verzekerd van een gezellig bedrijfsuitje, culinair diner of leuk vrijgezellenfeest. Bij ons maak je van elke trip een memorabel uitje.

Stel al je vragen aan Anissa!
Filter
Budget
530
Aantal personen
Type uitje
7 uitjes gevonden
Pagina 1 van 1
Filter
  • Vaararrangementen
  • Verwijder alle filters
Barbecue Boot in Breda
Barbecue Boot in Breda
Vanaf € 61,50 p.p. excl. BTW Vanaf 8 personen ‐ 2 uur

Breda Evenementen maakt van uw rondvaart rondom Breda met de Barbecue Boot een ontspannen en culinaire belevenis in de parel van het zuiden.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Borrelboot in Breda
Borrelboot in Breda
Populair
Vanaf € 42,50 p.p. excl. BTW Vanaf 8 personen ‐ 1 uur en 30 minuten

Genieten met familie of personeel op het water van Breda? Boek de borrelboot van Breda Evenementen en kom dobberen over de fraaie singels van de stad.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Brunchvaart door de Biesbosch
Brunchvaart door de Biesbosch
Tip
Vanaf € 41,50 p.p. excl. BTW Vanaf 30 personen ‐ 2 uur

Nationaal Park de Biesbosch is het prachtige decor voor de Brunchvaart door de Biesbosch van Breda Evenementen, met flora, fauna én allerlei lekkernijen.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Lunchvaart door de Biesbosch
Lunchvaart door de Biesbosch
Vanaf € 34,50 p.p. excl. BTW Vanaf 30 personen ‐ 2 uur

Welkom op de Lunchvaart door de Biesbosch, van Breda Evenementen. We gaan varend dwars door Nationaal Park de Biesbosch bij Breda, inclusief een heerlijke lunch.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Koffievaart door de Biesbosch
Koffievaart door de Biesbosch
Populair
Vanaf € 31,50 p.p. excl. BTW Vanaf 30 personen ‐ 2 uur

Bij Breda Evenementen boekt u een speciale Koffievaart door de Biesbosch, waar u op het panoramadek geniet van de prachtige natuur én van koffie met gebak.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
High Tea Vaart door de Biesbosch
High Tea Vaart door de Biesbosch
Vanaf € 42,50 p.p. excl. BTW Vanaf 30 personen ‐ 3 uur

Ontdek Nationaal Park de Biesbosch met een ontspannen High Tea vaart door de Biesbosch van Breda Evenementen en geniet van natuur en heerlijke hapjes.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd
Diner Cruise door de Biesbosch
Diner Cruise door de Biesbosch
Vanaf € 62,50 p.p. excl. BTW Vanaf 30 personen ‐ 3 uur

Voor elk bedrijfsuitje, uitstapje met vrienden of familie is de Diner Cruise door de Biesbosch op een comfortabel schip van Breda Evenementen een goed idee.

Lees meer
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ultieme vaarbeleving met Breda Evenementen

Breda staat bekend als de Nassaustad in Nederland. Er zijn maar twee Nassau steden in Nederland en Breda is de grootste. Breda is een imposante stad met onder andere het Koningshuis en de prachtige monumenten. Door de rijke geschiedenis is Breda een leuke stad om beter te leren kennen met één van onze vaararrangementen in Breda.

Met de vaararrangementen in Breda zorgen we voor elk detail. Wij organiseren elk vaararrangement in Breda van de afvaart tot het neerlaten van het anker. Hier zit natuurlijk bemanning bij die je alles kan vertellen over de stad en zijn grachten. Met je collega’s, familie of vrienden heb je de keuze uit verschillende vaararrangementen in Breda die allemaal op maat te realiseren zijn. Zo kan je genieten van een overheerlijke lunch in Breda met familie, een gezellige high tea vaart met vrienden of een culinair diner in Breda met collega’s om het behaalde target te vieren. Beleef het spannendste vaararrangement in Breda bij Breda Evenementen. Natuurlijk kan een vaararrangement in Breda worden gecombineerd met één van onze andere uitjes. Denk hierbij aan de Escape City tablet game. Waarbij jij en je vrienden of collega’s met elkaar de strijd aan gaan.

Gezelligheid met de barbecue

Bij een gezellig dagje uit met het bedrijf horen natuurlijk ook de beste hapjes en drankjes. De barbecueboot in Breda is dan ook één van de meest gekozen vaararrangementen in Breda! Barbecueën op een boot dat doe je niet vaak. Je geniet met je collega’s, vrienden of familie van een heerlijk BBQ menu, terwijl je langs de mooiste bezienswaardigheden van Breda vaart. Het menu is natuurlijk volledig aan te passen aan je persoonlijke smaak. Beleef de leukste stad in Nederland met onze uitjes!

De BBQ-boot is te boeken als bedrijfsuitje of groepsuitje. Iedereen kan genieten van heerlijk eten, terwijl je Breda ontdekt. Heb je nog speciale wensen, of eisen? Of wil je een extra activiteit toevoegen, zoals een leuke quiz en heb je hierbij hulp nodig? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee om het vaararrangement in Breda nog beter en onvergetelijk te maken.

Service van Breda Evenementen

Heb je tussen ons assortiment vaararrangementen Breda niet het uitje kunnen vinden dat je zoekt? Of heb je een vraag over één van onze vaararrangementen in Breda? Dan kan je ons bellen of mailen. We zijn bereikbaar van maandag t/m zaterdag tussen 09.00 – 18.30. Niet in de gelegenheid om te bellen? Als je het contactformulier invult bellen wij je binnen 24 uur terug. Je kan natuurlijk ook een kijkje nemen bij de meest gestelde vragen.

Bij Breda Evenementen kun je altijd een vrijblijvende offerte op maat aanvragen. Vermeld je wensen, eisen en voorkeuren. Onze uitjes experts gaan er dan mee aan de slag. Zo maken we samen het leukste vaararrangement in Breda! Bekijk ook onze andere leuke uitjes, zoals het Ranking the Stars diner. Beleef de spannende Kolonisten van Catan Tablet game met je vrienden. Ga de strijd aan met de andere sekse met een Jongens tegen de Meisjes spel of ga op onderzoek met het Sherlock Holmes spel waarbij je je collega’s echt leert kennen.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan