Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Walking Dinner in Breda

Details over dit uitje

Met het Walking Dinner van Breda Evenementen slaat u twee vliegen in één klap: een mooie stadswandeling met gids door Breda én genieten van een perfect diner.

U ontdekt het fraaie centrum en eet in de beste restaurants.

Uw gids brengt u tijdens de rondleiding langs alle belangrijke monumenten, gebouwen en pleinen en vertelt de mooiste verhalen! Over de Spaanse overheersing, de Tachtigjarige Oorlog en wat dat voor de stad betekende en natuurlijk ook over de meest recente historie en stadsontwikkelingen.

Bij elk nieuw restaurant wordt een ander gerecht geserveerd, zo smult u zich langzamerhand door de binnenstad heen en beleeft u de Bourgondische keuken van de 'Parel van het Zuiden'.

Het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat, het Begijnhof, het zijn enkele bekende monumenten die u tijdens dit 'Walking Dinner' zult ontdekken. Na elke wandeling krijgt u natuurlijk trek en brengt u gids uw gezelschap naar de volgende culinaire belevenis!

Gezellig Bourgondisch dineren en de stad ontdekken, dat is waar het tijdens deze avond om gaat. In de verte hoort u het carillon van de Onze Lieve Vrouwekerk zachtjes klingelen en ondertussen geniet u in het laatste restaurant van het meest exquise nagerecht. Eet smakelijk!

Programma - indicatie:

18.00 - 18.45 Voorgerecht
18.45 - 19.45 Wandeling
19.45 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Wandeling
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Walking Dinner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan