Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pubquiz Dinerspel in Breda

Details over dit uitje

Groepsuitje in een gezellig Bredaas café organiseren? De PubQuiz Diner van Breda Evenementen is een echte cross-over tussen Ik Hou van Holland en de Popquiz a Gogo, wij combineren voor u de leukste vragen uit de actualiteit en laten diverse muziekfragmenten horen waarna u een aantal vragen gaat beantwoorden. U test uw kennis van de hedendaagse popmuziek of de hits van weleer terwijl u tussen de rondes door geniet van een heerlijk uitgebreid diner.

Hoeveel minnaars heeft Gordon versleten? Hoe heet ook alweer die zanger van The Who? Hoeveel medailles heeft Sven Kramer op z'n conto staan? Dit soort vragen zult u in teams moeten proberen te beantwoorden. Voordeel is wel dat u er ook een lekker drankje bij kunt drinken en een lekker 3-gangen diner krijgt!

In het spelonderdeel ‘Hints’, gaat u de antwoorden aan elkaar uitbeelden. Dat zorgt uiteraard voor de noodzakelijke hilarische momenten .

De PubQuiz Diner van Breda Evenementen is in elk programma mee te nemen, voor uw bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest. Bespreek alle details met onze medewerkers voor een middag of avond originele gezelligheid in Breda.

Inclusief:
  • Een enthousiaste Quizpresentator
  • Geluidsfragmenten en interactieve opdrachten
  • Een mooie prijs voor de winnaar of het winnende koppel
  • Heerlijk 3-gangen diner in Breda
  • Te boeken op de door u gewenste dag of tijdstip

Reservering kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan