Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moorddiner in Breda

Details over dit uitje

Bij het Moorddiner in Breda is een fictieve moord het lugubere feit, dat aanzet tot het leukste diner, dat u ooit zult beleven. Zeker het spannendste.

Gelukkig is de politie er snel bij en onder de regie van deze speurneus wordt de sinistere moordenaar ontmaskerd.

Maar niet voordat u het script van Breda Evenementen even goed doorleest en u zich verkleedt als kantinejuffrouw, strak in het pak zittende zakenman, of de hash-rokende 'maffia-kingpin' van Breda. Uw acteurstalent speelt zeker ook een rol deze avond!

Het hele gezelschap doet mee om de moordenaar te identificeren. Onze speciaal voor deze avond ingehuurde politieprofessional (acteur) legt iedereen het vuur aan de schenen en zorgt ervoor dat de aandacht nooit verslapt. Verhoren is ook een vak!

Ondertussen geniet u van een culinair 3-gangen diner en probeert u de gevaarlijkste crimineel van de stad te ontmaskeren. Maar hij doet alsof z'n neus bloedt en zit lekker mee te smikkelen! Het zou niet moeten mogen!

Plotseling doet rechercheur de Kok (met K...O...K) een greep naar zijn handboeien en met een duik over tafel grijpt hij het sinistere sujet in de kraag... wat een heerlijk kopje koffie na afloop en wat een fantastische hoofdprijs voor de beste speurneus! Veel plezier!

Inclusief:
  • Uitgebreid drie gangen diner in Breda
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor elke doorgewinterde speurneus:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan