Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Strijd in Breda

Details over dit uitje

De Strijd in Breda is een speurtocht. U gaat opdrachten en puzzels oplossen, geheimen ontraadselen en uw route uitstippelen door het pittoreske centrum.

Het lijkt een beetje op het Beleg van Breda in de 16e eeuw, maar in dit geval zijn het niet de Spanjaarden en de soldaten van Prins Maurits die zich aan elkaar vergrijpen, maar zijn het teams, die de strijd aan gaan in het centrum van de stad.

Met al zijn straatjes, steegjes en monumenten is Breda prima geschikt voor een enerverende speurtocht met familie, vrienden of collega's. De Prinsenkade, het Begijnhof, de Haven, er zijn tal van monumenten te ontdekken!

Natuurlijk doet u uw best om als beste uit de bus te komen, dus niet verdwalen, alle vraagstukken zo compleet mogelijk oplossen en uw fantasie gebruiken. En niet afkijken, delibereren met de tegenpartij, of samen met het andere team op een zonnig terras gaan zitten!

Na afloop is er een rendez-vous in een leuk café, waar we het beste team voorzien van de enige echte hoofdprijs. Onder luid applaus worden de beste strijders in het zonnetje gezet. Veel plezier! Het Beleg van Breda kan beginnen!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Routebeschrijving en opdrachten
  • 1 drankje
  • Prijs voor beste team
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan