Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Flikken Breda

Details over dit uitje

Breda Evenementen biedt het spannendste spelprogramma aan: Flikken Breda. Kruip in de huid van een rechercheur en los deze lastige moordzaak op. Geniet ondertussen van al het moois wat Breda te bieden heeft!

Voordat jullie gaan beginnen, wordt jullie groep eerst opgesplitst in speciale onderzoeksteams. Elk team speelt tegen de klok en tegen de andere teams. Net als de gelijknamige Tv-serie gaan jullie als politiedetectives aan de slag om een spannende moordzaak op te lossen.

Door op diverse locaties aanwijzingen te verzamelen komen jullie langzaam achter de identiteit van de moordenaar. Met een stadskaart en een politiedossier onder de oksels wordt langzamerhand de identiteit van de moordenaar duidelijk. Welk team weet binnen twee uur zoveel mogelijk aanwijzingen te verzamelen?

Na twee uur puzzelen staat er een welverdiend drankje op u te wachten in een gezellig café in het centrum van Breda. Uw begeleider checkt ondertussen uw antwoorden. Welke groep past het beste binnen het team van ‘Flikken Breda?

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Een welverdiende drankje na afloop
  • Benodigdheden
  • Mooie prijs voor het beste ‘flikkenteam’
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag en tijdstip

Tip:

Uiteraard is dit uitje uitstekend te combineren met een heerlijke lunch vooraf of een uitgebreid diner na afloop. U kunt dit spel ook combineren met andere spelprogramma’s. Informeer naar de mogelijkheden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan