Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Pizza Workshop bij Breda

Details over dit uitje

Tijdens de Pizza Workshop van Breda Evenementen gaat u genieten van eigengemaakte gerechten in een leuk etablissement nabij Breda.

Altijd al eens zelf een traditionele pizza willen maken op een professionele manier? Onze chefs helpen u hierbij!

Tijdens deze speciale workshop leer je niet alleen het bereiden van de pizza, maar maak je ook het deeg en de saus. Je leert de fijne kneepjes van het vak en bakken de pizza af in een echte houtoven.

Koken is een kwestie van ontspannen, de beste gerechten komen tot stand met enig talent en geduld. Uw begeleider brengt u in korte tijd op weg.

De recepten worden natuurlijk tot in detail gevolgd en er is genoeg kwalitatieve kookgerei aanwezig om van deze workshop een chique kookfestijn te maken.

Ondertussen geniet u van een heerlijk glas witte of rode wijn en bekijkt u de kunsten van de chef die hier en daar te hulp schiet. Na afloop gaat u natuurlijk zelf de gerechten aan een nader culinair onderzoek onderwerpen. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Professionele chef-kok
  • Professioneel keukengerei
  • Je eigen pizza!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan