Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Moordlunch in Breda

Details over dit uitje

Breda Evenementen neemt u voor de moordlunch mee naar een geheime locatie in Breda, waar recent een moord heeft plaatsgevonden. Speel de rol van uw leven.

Als maffiabaas, toiletjuffrouw of deftige zakenman schuift u aan tafel en geniet van een eersteklas lunch.

Daarbij gaat een politierechercheur de groep voor in het oplossen van de moord.

Door zijn scherpe ondervragingsstrategie begint iemand in uw gezelschap zich al snel ongemakkelijk te voelen. Zien we daar een zweetdruppeltje, het wegkijken en wat voor blufpoker wordt hier eigenlijk gespeeld? Wie zou het kunnen zijn? Door goed op te letten zult u weldra weten welk gevaarlijk sujet een raar spelletje speelt!

Na het hoofdgerecht volgt de climax van dit razend spannende acteerspel en zien we de rechercheur plotseling iemand woedend aankijken!

De handboeien komen te voorschijn en iedereen mag raden wie de moordenaar nu eigenlijk is! De slimste speurneus die het goed heeft geraden gaat naar huis met de hoofdprijs! Geniet van uw heerlijk moordspel lunch in het centrum van de stad en beleef het spannendste uitje ooit!

Inclusief:
  • Uitgebreide lunch
  • Begeleiding door professionele acteur(s)
  • Locatie
  • Kleding
  • Script
  • Prijs voor de beste speurneus!
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Moordspeltip!!

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Moordspellunch? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan