Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellendag voor Mannen in Breda

Details over dit uitje

Heren opgelet! Breda Evenementen heeft een bijzondere vrijgezellendag voor mannen geregeld in Breda, met een middagvullend spelprograma, dat zowel verrassend gezellig als ludiek is!

Deze middag bestaat uit drie knettervrolijke onderdelen.

Geniet van een heerlijk middag in de binnenstad van Breda en zet de aanstaande bruidegom in het zonnetje.

13.00 - 14.00 Lunch

Lekker lunchen in de binnenstad met alle vrienden, het is zo geregeld! Bij Breda Evenementen kennen we de lekkerste etablissementen in Breda. Geniet van een uitgebreide lunch met verse gerechten.

14.00 - 17.00 The Ratrace 88

Jullie worden in voor deze Ratrace 88 het centrum van Breda opgesplitst in verschillende teams en op pad gestuurd met 10 belachelijke, hilarische en uitzinnige opdrachten. De uitvoering van de opdrachten moet als bewijs worden vastgelegd met de filmcamera en dit alles ook nog eens binnen de aangegeven tijd!

Kortom: welk team voert de opdrachten het beste uit en is het uitbundigst... uuhh we bedoelen het snelst! En welk team ontmaskert na afloop de rat, die alles probeert te saboteren?

17.00 - 18.30 Proeverij

Vodka, rum, cocktail, bier, you name it! Na bovenstaande ratrace wordt het tijd voor een ontspannen alcoholische . U kunt aangeven waar uw voorkeur naar uitgaat en wij stellen een lekkere proeverij voor u samen.

Inclusief:
  • Heerlijke lunch in gezellig etablissement
  • Enthousiaste begeleiding
  • Ratrace 88
  • Proeverij
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw vrijgezellenuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan