076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op de Grote Markt in Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen op de Grote Markt in Breda

Op zoek naar een uniek vergaderarrangement en -locatie in het centrum van Breda? Reserveer dan bij Breda Evenementen het Vergaderen op de Grote Markt.

Boek bij Breda Evenementen deze volledig verzorgde vergadering in Breda en laat ons alles tot in de puntjes regelen.

Onderstaand programma kan natuurlijk altijd op maat aangepast worden aan uw wensen.

09:00 – 09:30 uur Ontvangst met koffie en gebak

Wij verwelkomen u op een prachtige locatie op de Grote Markt in Breda, het bruisend centrum van deze gezellige stad. U begint de dag met een vers kopje koffie en een overheerlijk gebakje.

09:30 – 12:00 uur Vergaderen

In onze mooie cocktailbar heeft u de beschikking over diverse technische hulpmiddelen zoals het projectiescherm en de beamer. Tijdens deze ochtendsessie voorzien wij u onbeperkt met koffie, thee, water en frisdranken.

12:00 – 13:00 uur Lunch

Tijd voor een overheerlijke lunch met keuze uit wit brood, mediterraans of een speciale waldkornbol. U kunt kiezen tussen gegratineerde geitenkaas, eiersalade met Hollandse garnalen geserveerd op knoflookbrood met kerrie en mayonaise of 2 verse Dobben Kroketten. Deze gerechten worden geserveerd inclusief het door u gekozen drankje.

13:00 – 14:00 uur Vergaderen

Na de lunch begint u aan de korte middagsessie.

14:00 – 17:00 uur GPS Speurtocht

Na ontvangst en de instructies van onze professionele Bredase begeleiders droppen wij u ergens in het centrum, waarna u in teams de route mag bepalen met behulp van het Global Positioning System. Dat kan toch niet al te moeilijk zijn?

Nou, we geven u natuurlijk de coördinaten door, maar u moet in deze speurtocht zelf zigzaggend door de stad het volgende punt zo snel mogelijk zien te bereiken. Onderweg lost u allerlei leuke opdrachten op, om de stad nog beter te leren kennen.

17:00 - 18:30 uur Borrelen

Afsluitend kunnen we tijdens deze borrel de winnaar van de speurtocht aanwijzen. Natuurlijk hoort daar een klein prijsje bij voor de eer. Tijdens deze borrel is het genieten van onbeperkt bier, wijn en frisdrank en wat lekkere hapjes zoals gemarineerde kaasblokjes, gemarineerde olijven, een notenmix en Kwekkeboom bittergarnituur. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Authentieke locatie centrum Breda
  • Koffie en thee tijdens vergadering
  • Compleet verzorgde Lunch
  • GPS speurtocht
  • Afsluitende borrel met prijsuitreiking

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw middagsessie hele andere activiteiten plannen. Breda Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige evenementen, die na uw vergadersessie eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, puzzeltochten en workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan