Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen op de Grote Markt in Breda

Details over dit uitje

Op zoek naar een uniek vergaderarrangement en -locatie in het centrum van Breda? Reserveer dan bij Breda Evenementen het Vergaderen op de Grote Markt.

Boek bij Breda Evenementen deze volledig verzorgde vergadering in Breda en laat ons alles tot in de puntjes regelen.

Onderstaand programma kan natuurlijk altijd op maat aangepast worden aan uw wensen.

09:00 – 09:30 uur Ontvangst met koffie en gebak

Wij verwelkomen u op een prachtige locatie op de Grote Markt in Breda, het bruisend centrum van deze gezellige stad. U begint de dag met een vers kopje koffie en een overheerlijk gebakje.

09:30 – 12:00 uur Vergaderen

In onze mooie cocktailbar heeft u de beschikking over diverse technische hulpmiddelen zoals het projectiescherm en de beamer. Tijdens deze ochtendsessie voorzien wij u onbeperkt met koffie, thee, water en frisdranken.

12:00 – 13:00 uur Lunch

Tijd voor een overheerlijke lunch met keuze uit wit brood, mediterraans of een speciale waldkornbol. U kunt kiezen tussen gegratineerde geitenkaas, eiersalade met Hollandse garnalen geserveerd op knoflookbrood met kerrie en mayonaise of 2 verse Dobben Kroketten. Deze gerechten worden geserveerd inclusief het door u gekozen drankje.

13:00 – 14:00 uur Vergaderen

Na de lunch begint u aan de korte middagsessie.

14:00 – 17:00 uur GPS Speurtocht

Na ontvangst en de instructies van onze professionele Bredase begeleiders droppen wij u ergens in het centrum, waarna u in teams de route mag bepalen met behulp van het Global Positioning System. Dat kan toch niet al te moeilijk zijn?

Nou, we geven u natuurlijk de coördinaten door, maar u moet in deze speurtocht zelf zigzaggend door de stad het volgende punt zo snel mogelijk zien te bereiken. Onderweg lost u allerlei leuke opdrachten op, om de stad nog beter te leren kennen.

17:00 - 18:30 uur Borrelen

Afsluitend kunnen we tijdens deze borrel de winnaar van de speurtocht aanwijzen. Natuurlijk hoort daar een klein prijsje bij voor de eer. Tijdens deze borrel is het genieten van onbeperkt bier, wijn en frisdrank en wat lekkere hapjes zoals gemarineerde kaasblokjes, gemarineerde olijven, een notenmix en Kwekkeboom bittergarnituur. Geniet ervan!

Inclusief:
  • Authentieke locatie centrum Breda
  • Koffie en thee tijdens vergadering
  • Compleet verzorgde Lunch
  • GPS speurtocht
  • Afsluitende borrel met prijsuitreiking

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw middagsessie hele andere activiteiten plannen. Breda Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige evenementen, die na uw vergadersessie eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, puzzeltochten en workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan