Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Authentiek Vergaderen in Breda

Details over dit uitje

U wilt authentiek vergaderen in Breda? De locatie die Breda Evenementen voor uw vergaderarrangement gereserveerd heeft, is gevestigd in een oude brouwerij.

Die is omgetoverd tot een prachtig restaurant, vergadercentrum, proeverij en nog veel meer.

Of u nu een businessmeeting wilt organiseren, een seminar of een bedrijfspresentatie. De authentieke vergaderzalen op de zolder van de locatie kijken uit over de oude Haven en het Spanjaardsgat en bieden een uitzonderlijke sfeer.

Breda Evenementen combineert deze schitterende locatie met een uniek cultureel en culinair programma, zodat u en uw klanten, uw collega's of uw gasten in de watten worden gelegd. Inspanning en ontspanning worden tijdens deze dag op een prettige manier gecombineerd.

09:00 - 12:00 uur Vergaderen

Begin uw vergadering met een verse kop koffie. Wij regelen uiteraard de technische apparatuur die u nodig heeft, zoals bijvoorbeeld een beamer, screen of andere faciliteiten.

13:00 - 14:00 uur Lunch

Heerlijk genieten van de beste gerechten van het restaurant. Tussen de originele 18e-eeuwse balken zijn spiegels aangebracht, hetgeen zorgt voor een unieke ruimtelijke beleving. De keuken van dit restaurant is alom bekend. De keuken onder leiding van chef-kok Joost Flink kent een Franse basis met veel streekproducten.

Voor grote groepen kunnen er speciale menu's worden samengesteld. Voor dit arrangement zijn standaard twee luxe belegde broodjes p.p. en een kop soep opgenomen. Bespreek uw speciale wensen in overleg met onze medewerkers.

14:00 - 15:30 uur Vergaderen

De multifunctionele vergaderruimten bieden uitzicht over de daken van Breda. Op deze hoogte en in deze schitterende sfeer vervolgt u uw middagsessie.

15:30 - 16:30 uur Nassau wandeling

Al sinds het begin van de 15e eeuw is de naam van het geslacht Nassau (en dus die van de Koninklijke familie) verbonden met de stad Breda. Onze professionele gids brengt uw gezelschap langs het Nassau-monument in het Valkenberg, de Wendekinus kerk (nu de Waalse kerk) en nog vele andere beroemde plekken, waar de familie van Oranje-Nassau een connectie mee heeft.

Uw gids vertelt tijdens deze rondleiding alles over de opkomst en het verval van hun macht en invloed in het toenmalige Breda, fascinerende anekdotes over de verschillende ontwikkelingen door de eeuwen heen passeren uiteraard de revue.

16:30 - 18:00 uur High Wine

Na uw rondleiding wordt het tijd voor een heerlijk glaasje wijn en een lekker hapje. U komt weer terug op dezelfde locatie en vervolgens gaat u diverse wijnen proeven, met tussendoor steeds een prachtige amuse, om de smaak te neutraliseren. Proef het bruisend glas Prosecco, een fris glas witte wijn, de robuust rode wijn en de zoete afsluiter.

18:00 - 20:00 uur 3-gangen Diner

Na deze culinaire inleiding krijgt u de smaak te pakken en gaat u genieten van een uitgebreid drie-gangen diner uit de Franse keuken van het restaurant. Het is de perfecte afsluiting van een dag vol ervaringen en belevenissen.

Inclusief:
  • Authentieke locatie
  • Koffie en thee tijdens vergadering
  • Lunch
  • Rondleiding met professionele gids
  • High Wine
  • Uitgebreid 3-gangen diner

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw middagsessie hele andere activiteiten plannen. Breda Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige evenementen, die na uw vergadersessie eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan