Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Speurtocht en Bourgondisch Dineren in Breda

Details over dit uitje

In een speurtocht met Bourgondisch dineren het mooie centrum van Breda verkennen, raadsels en puzzels oplossen en heerlijk eten in maar liefst drie restaurants.

Tijdens deze combinatie van culinaire hoogstandjes en een stadswandeling van Breda Evenementen, door het centrum van de stad komt u alle bekende plekken en monumenten van de stad tegen.

Het Kasteel van Breda, het Oude Stadhuis en de Haven, het zijn allemaal bekende bezienswaardigheden waar veel aan te ontdekken is!

Bij deze speurtocht is het een kwestie van temporiseren! U krijgt van ons een routebeschrijving en een boekje met opdrachten mee. U puzzelt zo alle straatjes, steegjes van de stad af. En u bent altijd net op tijd voor een nieuwe ervaring in weer een ander restaurant. Voorgerecht, hoofdgerecht en natafelen met tussendoor een cultureel uitje!

Na afloop komt iedereen terecht in het laatste restaurant en zoeken we uit wie de vragen het best heeft opgelost. Tijdens uw kopje koffie en likeurtje wordt het beste team voorzien van de unieke hoofdprijs! Veel plezier!

Programma-indicatie:

18.00 - 19.00 Voorgerecht
19.00 - 20.00 Speurtocht deel 1
20.00 - 21.00 Hoofdgerecht
21.00 - 22.00 Speurtocht deel 2
22.00 - 22.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Prijsuitreiking
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan