Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in ontspannen plattelandssfeer bij Breda

Details over dit uitje

Wij hebben voor Vergaderen in ontspannen plattelandssfeer net buiten Breda een mooie boerderij, waar u kunt vergaderen, lezingen of workshops kunt organiseren.

Het fraaie pand staat in een mooie landschappelijke setting en staat garant voor een prima sfeer.

In totaal staan er zes fraaie ruimten tot uw beschikking. Naast de 'Appelkamer', 'de Monetkamer' en de 'Van Gogh kamer', zijn er nog diverse andere ruimten thematisch ingericht.

09:30 - 12:30 uur Ochtendsessie

Uw vergadersessie begint met een lekker vers kopje koffie en uitzicht over mooie landerijen en een pittoreske omgeving. Desgewenst kunnen natuurlijk ook een beamer, projectiescherm en flipovers gereserveerd worden.

12:30 – 13:30 uur Lunch

Een heerlijke lunch staat op u te wachten Misschien heeft u wel zin in een kopje soep of luxe belegde broodjes. Deze lunch is inclusief jus d’orange, melk en karnemelk en fruitdessert.

13:30 – 15:00 uur Middagsessie

Tijdens uw middagsessie maakt u gebruik van koffie, thee en water.

15:00 - 16:00 uur Cursus Plat Brabants

Dè snapt unne boer mi ennen errem nog wel! De cursus 'Plat Brabants' van Breda Evenementen komt tot stand met de hulp van onze eigen plat pratende cabaretier, die z'n hele leven al communiceert in deze heerlijke taal. Helemaal makkelijk als u in een Bredase kroeg met de lokale bevolking in contact wilt komen! Een grap in het Brabants is nog leuker als je de taal een beetje evenaart.

16:00 - 17.30 uur Wijnproeverij

Tijd voor wat ontspanning in de Rembrandzaal waar de deuren naar de tuin worden open gezet en u heerlijk geniet van de unieke wijnen die door onze vinologen worden ingeschonken. Kroonluchters, balken en typische boerderijramen verlenen deze ruimte een klassieke en tevens nostalgische sfeer. Deze ruimte biedt voldoende plaats voor groepen tot 65 personen.

Napraten kan in deze ruimte in de gezellige zithoek bij een houtkachel. U komt alles te weten over de oorsprong en productie van onze voortreffelijke wijnen. Het is een welkome afsluiting van een prima dag. Proost!

Inclusief:
  • Authentieke landschappelijke locatie
  • Koffie en thee tijdens vergadering
  • Compleet verzorgde Lunch
  • Cursus plat Brabants met Brabantse tonprater
  • Afsluitend een gezellige wijnproeverij
  • Afsluitend een gezellige wijnproeverij

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw middagsessie hele andere activiteiten plannen. Breda Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die na uw vergadersessie eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan