076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vergaderen in ontspannen plattelandssfeer bij Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vergaderen in ontspannen plattelandssfeer bij Breda

Wij hebben voor Vergaderen in ontspannen plattelandssfeer net buiten Breda een mooie boerderij, waar u kunt vergaderen, lezingen of workshops kunt organiseren.

Het fraaie pand staat in een mooie landschappelijke setting en staat garant voor een prima sfeer.

In totaal staan er zes fraaie ruimten tot uw beschikking. Naast de 'Appelkamer', 'de Monetkamer' en de 'Van Gogh kamer', zijn er nog diverse andere ruimtes thematisch ingericht.

09:30 - 12:30 uur Ochtendsessie

Uw vergadersessie begint met een lekker vers kopje koffie en uitzicht over mooie landerijen en een pittoreske omgeving. Desgewenst kunnen natuurlijk ook een beamer, projectiescherm en flipovers gereserveerd worden.

12:30 – 13:30 uur Lunch

Een heerlijke lunch staat op u te wachten Misschien heeft u wel zin in een kopje soep of luxe belegde broodjes. Deze lunch is inclusief jus d’orange, melk en karnemelk en fruitdessert.

13:30 – 15:00 uur Middagsessie

Tijdens uw middagsessie maakt u gebruik van koffie, thee en water.

15:00 - 16:00 uur Cursus Plat Brabants

Dè snapt unne boer mi ennen errem nog wel! De cursus 'Plat Brabants' van Breda Evenementen komt tot stand met de hulp van onze eigen plat pratende cabaretier, die z'n hele leven al communiceert in deze heerlijke taal. Helemaal makkelijk als u in een Bredase kroeg met de lokale bevolking in contact wilt komen! Een grap in het Brabants is nog leuker als je de taal een beetje evenaart.

16:00 - 17.30 uur Wijnproeverij

Tijd voor wat ontspanning in de Rembrandtzaal waar de deuren naar de tuin worden open gezet en u heerlijk geniet van de unieke wijnen die door onze vinologen worden ingeschonken. Kroonluchters, balken en typische boerderijramen verlenen deze ruimte een klassieke en tevens nostalgische sfeer. Deze ruimte biedt voldoende plaats voor groepen tot 65 personen.

Napraten kan in deze ruimte in de gezellige zithoek bij een houtkachel. U komt alles te weten over de oorsprong en productie van onze voortreffelijke wijnen. Het is een welkome afsluiting van een prima dag. Proost!

Inclusief:
  • Authentieke landschappelijke locatie
  • Koffie en thee tijdens vergadering
  • Compleet verzorgde Lunch
  • Cursus plat Brabants met Brabantse tonprater
  • Afsluitend een gezellige wijnproeverij
  • Afsluitend een gezellige wijnproeverij

Tip:

Natuurlijk kunt u na uw middagsessie hele andere activiteiten plannen. Breda Evenementen beschikt over een enorm aanbod gezellige belevenissen die na uw vergadersessie eenvoudig te realiseren zijn. Wat dacht u van onze rondvaarten, proeverijen, speurtochten en andere workshops om uw vergaderarrangement compleet te maken?

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan