Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Stadswandeling op Maat in Breda

Details over dit uitje

Maak met Breda Evenementen een Stadswandeling-op-maat, met gids in Breda, de stad in Brabant die bekend staat als de Parel van het Zuiden.

Bekend ook van de Tachtigjarige Oorlog toen de stad uiteindelijk werd bevrijd door Prins Maurits met de list met het Turfschip.

Een bekende historische anekdote die in elk geschiedenisboekje staat, waar nu bij het Spanjaardsgat nog steeds deze gebeurtenis is af te lezen. Deze verhalen en vele andere markante anekdotes vergezellen u tijdens deze rondleiding door het historisch centrum van Breda.

Uw professionele gids is een echte Brabander die de stad op z'n duimpje kent en door de boeiende vertellingen krijgt u een goed beeld van deze gezellige Brabantse stad.

U wandelt door het centrum langs alle bekende monumenten en gebouwen, het Begijnhof, de Onze Lieve Vrouwekerk, het Kasteel van Breda en het oude stadhuis. Maar Breda kent ook prachtige voorbeelden van moderne architectuur, zorgvuldig ingepast in het stadslandschap van de stad.

Geniet van een heerlijke rondleiding onder leiding van een eersteklas gids. Natuurlijk pauzeert u even in een levendig café of neemt u plaats op een lekker terras voor een drankje.

Met de stadswandeling op maat van Breda Evenementen beleeft u het beste dat Breda te bieden heeft!

Enkele suggesties:

- Prinsenkade en 'de Haven'
- Spanjaardsgat
- Onze Lieve Vrouwekerk/Begijnhof
- Ginneken

Inclusief:
  • Pauze in typisch Bredaas café of terras
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan