Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Lunch in Breda

Details over dit uitje

Voor de Ik Hou van Holland lunch van Breda Evenementen nemen we u mee naar een gezellige locatie in Breda, waar u eerst geniet van een uitgebreide lunch.

Uw gezelschap wordt daarna verdeeld in verschillende teams, de dames tegen de heren of jong tegen oud, de ene familie tegen de andere, u mag het zeggen.

Diverse spelronden passeren in hoog tempo de revue en langzamerhand wordt iedereen steeds meliger!

Vier carnaval het gehele jaar door met de bekende ‘Ik Hou van Holland’ quiz! Welke BN-er heeft onlangs weer en poliep voor z’n kiezen gehad (het houd maar niet op) en welke carnavalskraker staat inmiddels op nummer 1?

In combinatie met een stevige Bourgondische lunch regelen wij uw eigen ‘I Love Holland’ Quiz, inclusief een feestelijk decor en potsierlijke oranje aankleding! Beantwoord de leukste vragen, maak grappen en grollen en doe de polonaise! De quizmaster begeleidt beide teams in hun zoektocht naar grappige weetjes, verrassende anekdotes en tophits van Nederlandse bodem!

Beleef de leukste quiz van Nederland in het hart van Breda en ontvang de hoofdprijs uit handen van de quizmaster!

Inclusief:
  • Enthousiaste Quizmaster
  • Uitgebreid 3-gangen lunch
  • Kleurrijk Decor
  • Rad
  • Verrassende kostuums en attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruik maken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En... zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan