Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Salsa en Merengue in Breda

Details over dit uitje

Leer de leukste dansen tijdens de Salsa en Merengue workshop van Breda Evenementen en maak van uw uitje in Breda een exotische belevenis.

Salsa is een dans vol energie en passie en de Merengue is een zwoele en exotische explosie van beweging. Wij toveren elk gezelschap om in Caribische dansgoden en godinnen.

Natuurlijk warmt iedereen bij de start van deze workshop eerst even de spiertjes op. Uw enthousiaste begeleiders laten u zien wat u daarvoor moet doen. Geen halsbrekende toeren maar stevige oefeningen om het bloed goed door te laten stromen.

Daarna laten zij u zien op het ritme van heerlijke muziek waar u naartoe gaat werken. Uiteindelijk danst iedereen gezamenlijk een opzwepende en unieke choreografie, zo eentje die in een bruisende nachtclub in Havana niet had misstaan! Bij thuiskomst droomt u van krijtwitte stranden, gebronsde torso's en geweldige cocktails......

Reserveer Salsa en Merengue op z'n Brabants! Met stevige invloeden van Zouk en Bachata, muziekstijlen waarvan u het zeker om uw heupen krijgt! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan