Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou Van Holland Quiz in Breda

Details over dit uitje

De Ik Hou van Holland quiz van Breda Evenementen is een leuk spelprogramma in Breda, een feestelijk decor en teams die strijden om de eer.

De quiz kent tal van grappige momenten, vreemde afslagen en een eersteklas presentatie.

Het komt nog het best in de buurt van georganiseerd carnaval met grappige vragen. Het spel is natuurlijk bekend van tv, maar wij gaan nog een paar stappen verder!

De 'I Love Holland Quiz!' wordt gespeeld in verschillende teams. Elk team krijgt een aantal vragen te beantwoorden over ons kleine kikkerlandje, die door onze eigen Brabantse Linda de Mol (of mannelijke versie) worden gesteld!

Vragen over artiesten, BN-ers, over hun vrouw, over hun minnares, enfin, u kunt het zo gek niet bedenken, of uw kennis over echte Hollandse kaskrakers, onze Hollandse mores en bekende Hollandse figuren wordt getest! Niet zomaar antwoord geven natuurlijk, het is handig om even als teamcaptain te overleggen!

Het evenement kan niet zonder een vrolijke aankleding en dus zet u een petje op en doet u af en toe de polonaise! Uw quizmaster praat de hele boel op z'n Brabants aan elkaar en zal geen enkele partij voortrekken!

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Decor
  • Rad
  • Kostuums en oranje attributen
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan