Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

De Jongens tegen de Meisjes in Breda

Details over dit uitje

The battle of the sexes, De Jongens tegen de Meisjes, is een hilarisch spel, dat draait om het correct beantwoorden van grappige vragen over de andere sekse.

Blijkbaar houden we van elkaar, maar houden we ook op z'n tijd van wat competitie.

Hoe goed kunnen beide partijen zich inleven in het onzekere machogedrag van de Nederlandse man en de beleving van de moderne vrouw?

Net als het gelijknamige tv-programma wordt de strijd gespeeld onder leiding van een toffe presentator of goedlachse presentatrice van Breda Evenementen. Natuurlijk zijn ze neutraal en zorgen ze voor de nodige hilariteit en beschikken ze over de laatste statistische gegevens over het soms verrassende gedrag van mannen en vrouwen.

Hoe vaak denken de meeste mannen nou eigenlijk echt aan sex? Waar letten de vrouwen op als ze een eerste date hebben? Dat soort vragen dus!

De competitie gaat beginnen! Twee teams gaan de strijd aan op de eer van hun geslacht te redden. Deze eeuwenoude battle wordt niet gespeeld tussen de lakens, maar tegen de achtergrond van een feestelijk decor in het centrum van Breda. Veel plezier!

Inclusief:
  • Goedlachse presentator of presentatrice
  • Feestelijk deco
  • Schandalig hilarische vragen en spelronden
  • Prachtige prijs voor het winnende team
  • Locatie centrum Breda
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan