Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Percussie in Breda

Details over dit uitje

De Workshop Percussie van Breda Evenementen is voor iedereen die willen trommelen op de Afrikaanse djembé, of musiceren met shakers, claves en guiro's.

Om dat echte groepsgevoel te pakken willen krijgen.

Deze workshop is dan ook het ideale bedrijfsuitstapje voor bedrijven of verenigingen die aan teambuilding willen doen.

Vele Afrikaanse stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een groot stuk uitgeholde boomstam dat met een geitenvel is overspannen vergt natuurlijk wel enige oefening. Maar het zorgt gelijk voor een prima sfeer in de groep.

Na een tijdje heeft u de trance te pakken en trommelt u er lustig op los. Het hele gebouw begint met het ritme mee te schudden! Daar kunnen ze in Mali, Senegal of Ivoorkust nog een puntje aan zuigen!

Teambuilding staat dus voorop. Niemand trommelt er individueel maar een eindje op los, want het gaat om de harmonie tussen alle instrumenten. Ze horen u in Afrika alleen als er één allesoverheersend geluid de boventoon voert.

Natuurlijk krijgt u tijdens deze workshop uitleg over de diverse instrumenten en wordt er constant van instrument gewisseld om iedereen scherp te houden.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Diverse percussie-instrumenten
  • Locatie in Breda
  • Te boeken op de door u gewenste dag en tijdstip

Optioneel:

Wilt u liever een intieme Djembé Workshop in plaats van deze drukke Percussie Workshop? Voor kleinere groepen is deze Djembé workshop zelfs geschikter. Informeer naar de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan