076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Get The Picture Lunch fotospeurtocht in Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Get The Picture Lunch fotospeurtocht in Breda

Bredase bezienswaardigheden worden tijdens de Get the Picture lunch van Breda Evenementen bezocht, tijdens deze unieke fotospeurtocht.

Breda herbergt schitterende monumenten, middeleeuwse panden en een bruisend centrum vol gezelligheid.

Ontdek het met Breda Evenementen. De Haven, de Grote Markt, het Spanjaards Gat en de Havermarkt.

Tijdens dit unieke arrangement brengen wij u langs drie verschillende restaurants, waar wij u de lekkerste gerechten serveren. Tussen het gesmikkel door voert u leuke, gekke of interessante fotografische opdrachten uit, die wij speciaal voor deze middag hebben geselecteerd.

Uw gezelschap wordt voor deze fotospeurtocht opgedeeld in teams en door middel van een fotoapp worden er foto's gemaakt en deze teams gaan op pad in het centrum van Breda om speciale opdrachten te vervullen. Er wordt natuurlijk geen telegraafjournalistiek bedreven, maar mocht u een bekende Brabander tegenkomen, dan raden we u aan zeker een paar plaatjes te schieten!

Telkens loopt u van restaurant naar restaurant en schiet u de mooiste plaatjes. U puzzelt u een weg door het gezellige centrum. Op het eind van de middag staat voor de winnaar de enige echte hoofdprijs klaar. Naderhand krijgt u de foto's digitaal toegestuurd!

U kunt dit spel ook boeken als los spel!

Programma-indicatie:

11.00 - 11.30 Ontvangst met drankje en programma uitleg
11.30 - 12.00 Get the Picture deel 1
12.00 - 12.45 Voorgerecht
12.45 - 13.45 Get the Picture deel 2
13.45 - 14.00 Prijsuitreiking
14.00 - 15.30 Hoofd- en nagerecht

Inclusief:
  • Leuke prijs voor het winnende team
  • Uitgebreide 3-gangen lunch
  • Enthousiaste begeleiding
  • Foto's naderhand digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Afhankelijk van het minimaal aantal deelnemers berekenen wij de minimale prijs voor dit evenement. U kunt altijd voor minder personen boeken als u bereid bent om de minimale prijs te betalen.

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan