Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Biking Brunch in Breda

Details over dit uitje

Wilt u er eens helemaal uit? Een heerlijke fietstocht in Breda? Maar ook lekker eten? De Biking brunch van Breda Evenementen heeft het.

Het brengt uw gehele gezelschap langs alle beroemde monumenten en bezienswaardigheden van de stad.

Uw professionele gids vertelt u de leukste anekdotes en brengt u telkens weer naar een ander restaurant voor weer een ander gerecht, Brabant op z’n best dus!

Het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat, de Prinsenkade en de Haven, er valt zo veel te zien in het centrum van deze stad, die in 2009 is uitgeroepen tot één van de gezelligste steden van Brabant.

U bezoekt drie verschillende restaurants en in elk etablissement krijgt u weer een uniek Bourgondisch gerecht geserveerd! Culinair genieten dus, waarna u weer sportief uw weg vervolgt langs de mooie stadsparken en fraaie pleinen!

In het laatste restaurant geniet u van het exquise nagerecht en echte Brabantse gezelligheid. Zowel sportief als culinair, deze ontdekkingstocht laat u het beste van Breda proeven!

Programma-indicatie:

12.00 – 13.00 Voorgerecht
13.00 – 14.00 Fietstocht deel 1
14.00 – 15.00 Hoofdgerecht
15.00 – 16.00 Fietstocht deel 2
16.00 – 16.30 Nagerecht

Inclusief:
  • Uitgebreid 3-gangen brunch in 3 verschillende restaurants
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Fietsen
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige tip:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen? Voor € 8,50 per persoon per uur dat u in het restaurant doorbrengt (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. En… zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan