Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

The Candyman in Breda

Details over dit uitje

The Candyman is een mix van doldwaze acties in hartje Breda. Er moeten allerlei ludieke opdrachten worden uitgevoerd en wordt het weer even carnaval in de stad.

Uitstekend geschikt voor een vrijgezellenfeest. De aanstaande bruid of bruidegom wordt eerst in een felkleurig pak gehesen.

Daarna hij of zij de grappigste opdrachten gaat doen met ondersteuning van het eigen gezelschap. Dolkomische fratsen wisselen elkaar in hoog tempo af!

Ga met de Candyman op stap en beleef de leukste avonturen! De Candyman likes to pose, hug, dance, drink and party. En zijn vrienden doen vrolijk mee! De ultieme vrijgezellendag, waarbij de vrijgezel wordt omgetoverd tot CANDYMAN of CANDYGIRL.

De Candyman is altijd ondeugend en vrolijk! Jullie zullen gegarandeerd huilend van het lachen over de grond rollen! Alles wordt met camera vastgelegd voor later!

Na afloop komt iedereen bij elkaar in een gezellig café in het centrum en worden alle grappen nog eens beleefd onder het genot van een heerlijk drankje.

Een vrijgezellenparty beleven als nooit tevoren? Reserveer de Candyman en zet de boel op stelten! Alle avonturen worden op DVD thuis gestuurd!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 1 drankje
  • Verrassende Candyman-outfit
  • Filmcamera’s tijdens het spel
  • Filmpjes toegestuurd via WeTransfer
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Ook als gecombineerde vrijgezellendag is ‘De Candyman’ van Breda Evenementen zeer geschikt. Tegen een kleine meerprijs worden beide partners een Candyman en/of Candygirl en zullen met hun eigen team op avontuur gaan. Natuurlijk zullen de partners elkaar ook spontaan tegenkomen. De ‘Candyman Battle’ die zal de stad op haar grondvesten doen schudden! De twee teams strijden dan om de enige echte Candyman Hoofdprijs die bij de prijsuitreiking in ontvangst genomen zal worden!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan