Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Oud-Hollandse Spelletjes in Breda

Details over dit uitje

Voor al die gezelschappen, families, vrienden en bekenden die weer eens willen genieten van echte originele Oud-Hollandse spelletjes: dit is uw kans.

U ziet het niet vaak meer op straat: Oud-Hollandse spelletjes, zoals een meisje met een hoepel, een jongen aan het knikkeren.

Dat klopt! Ze zitten nu gewoon allemaal met hun mobiele telefoon te friemelen of hun facebook profiel bij te slijpen! Bij Breda Evenementen dachten wij: dat kan anders!

De kinderen mogen dan wel volledig gedigitaliseerd zijn tegenwoordig, ze weten niet wat ze meemaken als ze staan te tollen van blijdschap! Ook leuk voor een uitje met de collega's, want er wordt gespeeld in verschillende teams.

Competitie is nooit ouderwets geworden! Dus de mannen tegen de vrouwen, of de kinderen tegen de grote mensen! De directie tegen de onderknuppels, u zegt het maar!

Ons spelletjes aanbod:

- Bibberspiraal
- Sjoelen
- Stokvangen
- Ringwerpen
- Slingerplank
- Labyrint
- Spiegelschrift schrijven
- Pluimert
- Gatenkaasspel
- Trekbal
- Kroningsspel
- Hengelen
- Mikado
- Blikgooien
- Tolspel

We maken een selectie uit de bovenstaande onderdelen.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Locatie in hartje Breda
  • Oud Hollandse Spelletjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Tip:

Steeds uw knip trekken om uw drankje af te rekenen? Dat is niet handig! Voor € 8,50 per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan