Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Schermen in Breda

Details over dit uitje

En Garde! Bij de Workshop Schermen krijgt u in Breda les in de edele kunst van gedetailleerde techniek, wervelend voetenwerk, supersnel sabel, vlijmscherp floret.

Schermen is zelfs tot Olympische sport verheven!

Sinds de middeleeuwen zijn er al heel wat romantische avontuurtjes beslecht door diverse dodelijke schermduels. Bij Breda Evenementen doen we het wat rustiger aan. U wordt voorzien van schermvesten en maskers.

Na een korte introductie over de geschiedenis en de techniek van het schermen mag u uw voetenwerk gaan oefenen en uw stelling betrekken. U leert het verschil tussen een 'riposte' en een 'parade' en hoort alles van deze oude sport van onze professionele instructeurs. Dan wordt het tijd voor een echte proeve van bekwaamheid.

Uw gezelschap wordt verdeeld in teams, waarna er een kleine competitie wordt gespeeld. Eens kijken wie de spelregels echt heeft begrepen? Agressie is trouwens geen goede raadgever tijdens het schermen. Dus rustig aan, een remise is ook prima!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Schermvesten, maskers, handschoenen en sabels
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan