Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Ik Hou van de Kerst Quiz in Breda

Details over dit uitje

De Ik Hou van de Kerst Quiz van Breda Evenementen staat garant voor twee uur dolle pret. Een Kerst Edition, gebaseerd op het razend populaire ‘Ik hou van Holland’. Of u nu met vrienden of familie een gezellige groepsuitje of met collega’s dat gezellige bedrijfsuitje wilt beleven, wij zorgen ervoor dat u zich geen moment zult vervelen. ‘Christmas is in the air’!

Dit keer gaan we geen BN’ers raden en ook liedjes van Herman van Veen en Rob de Nijs zult u niet voorbij horen komen. Tijdens ‘Ik hou van de Kerst’ staat alles in het teken van de Kerst. Kent u alle kerstfeitjes en de Nederlandstalige en Internationale kersthits? Aan het einde van het spelprogramma bent u een ware kerstkenner!

Uw gezelschap wordt opgedeeld in strijdende teams, waarvan er eentje naar huis gaat met de hoofdprijs. Winnen is leuk, maar meedoen is natuurlijk nog veel belangrijker. Wij zorgen ervoor dat u helemaal in de kerststemming komt! Ho, ho, ho…..

Inclusief:
  • Quizmaster
  • Rad
  • Kerstattributen
  • Prijs voor het winnende team
  • Locatie Breda
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip

Tip:

U kunt dit spel uitstekend combineren met andere arrangementen. Wat dacht u van deze quiz in combinatie met een 3 gangen diner zodat er een heus Kerstdinerspel ontstaat?

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor deze activiteit? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan