Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Djembé in Breda

Details over dit uitje

Opzwepende ritmes, de klanken van de Djembé rijken tot ver in de omgeving, met de Workshop Djembé van Breda Evenementen, onder leiding van onze specialisten.

In Afrika gebruiken ze het instrument nog steeds om met de gehele stam muziek te maken en om hele leeuwentroepen angst aan te jagen.

Het is een eeuwenoud ritmisch samenzijn! Bij Breda Evenementen gaat u met het hele gezelschap trommelen voor gevorderden.

Vele Afrikaanse stammen zijn u al voorgegaan. Communiceren via een groot stuk uitgeholde boomstam dat met een geitenvel is overspannen vergt natuurlijk wel enige oefening.

Na een tijdje heeft u de 'trance' te pakken en trommelt u er lustig op los. Het hele gebouw begint met het ritme mee te schudden! Daar kunnen ze in Mali, Senegal of Ivoorkust nog een puntje aan zuigen!

Onze begeleiders laten u de techniek van het drummen zien en na een tijdje oefenen laat u de Djembé roffelen van plezier. Deze workshop is dan ook uitstekend geschikt voor alle gezelschappen, die wel eens Afrikaans van leer willen trekken, om het zo maar te zeggen! Veel plezier tijdens deze enige echte Djembé Workshop!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Djembés
  • Locatie
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Een percussie workshop in plaats van een djembé workshop? Ook dat kan. Bij grote groepen is deze workshop zelfs geschikter dan alleen het bespelen van een djembé. Informeer over de mogelijkheden bij onze medewerkers.

Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan