076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellenavond voor Dames in Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Vrijgezellenavond voor Dames in Breda

Wat is leuker dan een vrijgezellenavond voor dames in het centrum van Breda? Breda Evenementen heeft een verrassende en melige avond georganiseerd.

De aanstaande bruid maakt de avond van haar leven mee!

Onderstaand tijdspad is natuurlijk geheel op jullie wensen aan te passen.

12.30 - 14:30 Paaldans workshop

Een vrijgezellenfeest is nog nooit leuker begonnen. Deze paaldans workshop is geschikt voor vriendinnen die zin hebben in een leuke uitdaging. Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen! Je vriendinnen kijken toe hoe je de leukste toeren uithaalt en langs de paal glijdt.

Na een uurtje kom je tot de ontdekking dat paaldansen nog inspannend is ook. Dus natuurlijk ook even genieten van een verkoelend drankje, om daarna gelijk weer aan andere exotische oefeningen te werken.

15.00- 18:30 Kroegenspeurtocht

We nemen jullie mee naar de gezelligste kroegen in het centrum. Tijdens de kroegentocht gaan jullie op zoek naar antwoorden op de meest ludieke feitjes en weetjes. Net als je denkt dat je wel weer trek krijgt in een Breda Royal, een Three Horses Brand, een Tree Muskateers of gewoon een druppel uit de tap, sta je al weer voor de volgende kroeg. Het zegt jullie nog niks, maar het wordt u al snel duidelijk tijdens deze dorstige speurtocht!

Al puzzelend banen jullie je een weg naar het volgende etablissement. Daar aangekomen drinken jullie een heerlijk glas tapbier, een wijntje of een frisje.

19.00 - 21.00 Diner

Afsluitend nemen we jullie mee naar het lekkerste restaurant van Breda, waar overheerlijke Bourgondische gerechten op het menu staan. De kok komt af en toe even kijken of de dames nog behoefte hebben aan wat culinaire wetenswaardigheden! Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Paaldans workshop
  • Kroegenspeurtocht
  • Diner in gezellig restaurant
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw vrijgezellenuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan