Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Vrijgezellenavond voor Dames in Breda

Details over dit uitje

Wat is leuker dan een vrijgezellenavond voor dames in het centrum van Breda? Breda Evenementen heeft een verrassende en melige avond georganiseerd.

De aanstaande bruid maakt de avond van haar leven mee!

Onderstaand tijdspad is natuurlijk geheel op jullie wensen aan te passen.

12.30 - 14:30 Paaldans workshop

Een vrijgezellenfeest is nog nooit leuker begonnen. Deze paaldans workshop is geschikt voor vriendinnen, die zin hebben in een leuke uitdaging. Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen! Je vriendinnen kijken toe hoe je de leukste toeren uithaalt en langs de paal glijdt.

Na een uurtje kom je tot de ontdekking dat paaldansen nog inspannend is ook. Dus natuurlijk ook even genieten van een verkoelend drankje, om daarna gelijk weer aan andere exotische oefeningen te werken.

15.00- 18:30 Kroegenspeurtocht

We nemen jullie mee naar de gezelligste kroegen in het centrum. Tijdens de kroegentocht gaan jullie op zoek naar antwoorden op de meest ludieke feitjes en weetjes. Net als je denkt dat je wel weer trek krijgt in een Breda Royal, een Three Horses Brand, een Tree Muskateers of gewoon een druppel uit de tap, sta je al weer voor de volgende kroeg. Het zegt jullie nog niks, maar het wordt u al snel duidelijk tijdens deze dorstige speurtocht!

Al puzzelend banen jullie je een weg naar het volgende etablissement. Daar aangekomen drinken jullie een heerlijk glas tapbier, een wijntje of een frisje.

19.00 - 21.00 Diner

Afsluitend nemen we jullie mee naar het lekkerste restaurant van Breda, waar overheerlijke Bourgondische gerechten op het menu staan. De kok komt af en toe even kijken of de dames nog behoefte hebben aan wat culinaire wetenswaardigheden! Eet smakelijk!

Inclusief:
  • Paaldans workshop
  • Kroegenspeurtocht
  • Diner in gezellig restaurant
  • Te boeken op elke gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw vrijgezellenuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan