Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Rondleiding met gids door Breda

Details over dit uitje

Bij Breda Evenementen beleeft u het prachtige centrum van Breda en maakt u een rondleiding met gids langs alle pittoreske plekken.

Breda is de locatie waar in het verleden beroemde vaderlandse geschiedenis is geschreven, ideaal voor een rondleiding door Breda Evenementen.

De overheersing door de Spanjaarden in de 16e eeuw heeft er voor gezorgd dat deze stad een markante plaats inneemt in onze geschiedenisboekjes.

Via de oude straatjes en steegjes komen we steeds langs andere historische locaties, waar weer een boeiend verhaal over te vertellen is. We wandelen langs Het Kasteel van Breda waar sinds 1826 de Koninklijke Militaire Academie is gevestigd, richting de Prinsenkade en langs alle monumenten en gebouwen, die nog zo goed behouden zijn.

We zien het Spanjaardsgat waar in het jaar 1590 de Spanjaarden de schrik van hun leven kregen. Uw gids vertelt u ondertussen over de beroemde historie van de stad, die in 2009 genoemd werd als de stad met de beste binnenstad van de categorie 'grote steden'.

Tussendoor is er de mogelijkheid om even pauze te houden in een gezellig café en drinkt u een heerlijk Brabants biertje of een kopje koffie. Deze rondleiding is dan ook uitstekend geschikt voor al die gezelschappen, die de stad van A tot Z willen ontdekken op een ontspannen manier!

Inclusief:
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan