Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Paaldansen in Breda

Details over dit uitje

Bloemetjes buiten zetten in Breda? Ga paaldansen! Ingrediënten voor de Workshop Paaldansen: stevige paal, gemakkelijke kleren, ervaren begeleidster, die al jaren bezig is haar publiek te verbazen met verleidelijke paaldanskunst.

Een beetje opzwepende muziek wil ook nog wel eens helpen.

Maar eerst worden jullie onderwezen in de fijne kneepjes van het paaldansen. Langzaam worden jullie klaargestoomd voor het echte werk!

Paaldansen heeft in Breda ook een hoge vlucht genomen! Tijdens deze workshop van Breda Evenementen sta je versteld van de techniek die hiervoor nodig is.

Na wat inleidende oefeningen, beetje stretchen en buigen om de spiertjes op te warmen, gaan jullie aan de slag om de paal te bedwingen. Je vriendinnen kijken toe hoe je de leukste toeren uithaalt en naar beneden glijdt.

Na een uurtje kom je tot de ontdekking dat paaldansen nog inspannend is ook. Dus natuurlijk ook even genieten van een verkoelend drankje, om daarna gelijk weer aan andere oefeningen te werken.

De workshop Paaldansen is geschikt voor vriendinnen, die zin hebben in een leuke uitdaging. Voor deze workshop is het dragen van een korte broek, topje/t-shirt en makkelijke schoenen aan te bevelen!

Wij zorgen ervoor dat iedereen weer soepel thuis komt en dat jullie mannen in zeer korte tijd verbluft zijn van jullie nieuwe talent!

Inclusief:
  • Zaalhuur
  • Enthousiaste begeleiding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!
Reservering voor kleinere groepen:

Kom je niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als je bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kan je ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan