Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Fietspuzzeltocht in Breda

Details over dit uitje

Tijdens een fietspuzzeltocht van Breda Evenementen lekker fietsen rond en in het centrum van Breda? Maak een gezellige fietstocht langs alle monumenten.

Het Kasteel van Breda, de Prinsenkade, het Begijnhof, het Oude Stadhuis, het Spanjaardsgat, er is zoveel te ontdekken!

Tijdens uw fietstocht gaat u allerlei vragen en puzzels oplossen zodat u meespeelt om de fantastische, eenmalig uit te reiken, pontificale hoofdprijs!

Geniet van een fascinerende speurtocht door het centrum van de stad. Uw gezelschap wordt verdeeld in teams, die binnen een bepaalde tijd weer terug moeten zijn bij het vertrekpunt.

Op stap met een stadsplattegrond en een aantal interessante te ontcijferen raadsels komt u langs alle belangrijke plekken en monumenten en rust u tussendoor even uit op een lekker terras. Natuurlijk geven we u ook nog wat lekkers mee voor onderweg!

Na terugkomst reiken we de hoofdprijs uit aan dat team of koppel, dat de opdrachten het best heeft uitgevoerd. Dan is het tijd voor een koel biertje of een sprankelend wijntje! Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • 2 drankjes
  • Fiets voor iedere deelnemer
  • Prijs voor het winnende team
  • Teambuilding
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Reservering voor kleinere groepen: Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan