076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Grote Groepen Arrangement in Breda

Gé het un ech avontuur of gé het ut nie! Met 50 personen of meer een gezellig uitje beleven in Breda? Doe het Grote Groepen Arrangement van Breda Evenementen.

Het is gewoon een kwestie van professioneel organiseren, de details goed uitzoeken en het leukste arrangement bedenken.

Bij Breda Evenementen kiest u uit een breed scala aan belevenissen, workshops, spelprogramma's, themafeesten en nog veel meer! Voor grote groepen organiseren wij van A tot Z de leukste belevenissen in het centrum van Breda, un ech avontuur....

10.00 - 10.30 Ontvangst

Op locatie in hartje Breda ontvangen wij u met een kopje koffie en vers stukje gebak. Uw begeleiders of stadsgidsen wachten totdat iedereen gearriveerd is en leiden u langs de mooiste monumenten.

Boek als startschot één van onze unieke rondleidingen, rondvaarten of stadswandelingen door de mooiste stad van Brabant, geniet van het historische centrum en de mooiste verhalen.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Breda Evenementen worden altijd vergezeld van de beste gidsen die meer weten van de stad dan wie dan ook. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:

- Een unieke shoptour, rondleiding door alle pittoreske winkelstraten
- Een sportieve steptocht, op de step dwars door het centrum
- Een culturele stadswandeling, op weg langs alle mooie plekken
- Een heerlijke fietstour, dwars door het centrum en de rand van de stad

12.30 - 14.00 Lunch

Geniet van een complete lunch op een vooraf besproken locatie in het centrum van Breda. Een luxe lunch of een Brabantse koffietafel? Het is allemaal mogelijk.

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch maken we uw gezelschap helemaal blij met de originele spelprogramma's, die u op onze site kunt vinden. Van een opdrachtenspel zoals Get the Picture tot de rare grappen en grollen van Crazy 88, uw spelprogramma staat altijd onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Of wat dacht u van de 'Ik hou van Holland Quiz'? Een grote diversiteit aan programma´s ligt voor u klaar.

17.00 - 20.00 Borrel en Diner

Na afloop schuift u aan bij één van de toprestaurants in het centrum en geniet u van exquise gerechten uit de professionele Brabantse keuken.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gidsen (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes uit de Hollandse bar tijdens de borrel
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan