Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Grote Groepen Arrangement in Breda

Details over dit uitje

Gé het un ech avontuur of gé het ut nie! Met 50 personen of meer een gezellig uitje beleven in Breda? Doe het Grote Groepen Arrangement van Breda Evenementen.

Het is gewoon een kwestie van professioneel organiseren, de details goed uitzoeken en het leukste arrangement bedenken.

Bij Breda Evenementen kiest u uit een breed scala aan belevenissen, workshops, spelprogramma's, themafeesten en nog veel meer! Voor grote groepen organiseren wij van A tot Z de leukste belevenissen in het centrum van Breda, un ech avontuur....

10.00 - 10.30 Ontvangst

Op locatie in hartje Breda ontvangen wij u met een kopje koffie en vers stukje gebak. Uw begeleiders of stadsgidsen wachten totdat iedereen gearriveerd is en leiden u langs de mooiste monumenten.

Boek als startschot één van onze unieke rondleidingen, rondvaarten of stadswandelingen door de mooiste stad van Brabant, geniet van het historische centrum en de mooiste verhalen.

10.30 - 12.30 Rondleiding naar keuze

De rondleidingen van Breda Evenementen worden altijd vergezeld van de beste gidsen die meer weten van de stad dan wie dan ook. Maak uw keuze uit bijvoorbeeld:

- Een unieke shoptour, rondleiding door alle pittoreske winkelstraten
- Een sportieve steptocht, op de step dwars door het centrum
- Een culturele stadswandeling, op weg langs alle mooie plekken
- Een heerlijke fietstour, dwars door het centrum en de rand van de stad

12.30 - 14.00 Lunch

Geniet van een complete lunch op een vooraf besproken locatie in het centrum van Breda. Een luxe lunch of een Brabantse koffietafel? Het is allemaal mogelijk.

14.00 - 17.00 Spelprogramma naar keuze

Na de lunch maken we uw gezelschap helemaal blij met de originele spelprogramma's, die u op onze site kunt vinden. Van een opdrachtenspel zoals Get the Picture tot de rare grappen en grollen van Crazy 88, uw spelprogramma staat altijd onder begeleiding van onze professionele medewerkers. Of wat dacht u van de 'Ik hou van Holland Quiz'? Een grote diversiteit aan programma´s ligt voor u klaar.

17.00 - 20.00 Borrel en Diner

Na afloop schuift u aan bij één van de toprestaurants in het centrum en geniet u van exquise gerechten uit de professionele Brabantse keuken.

Inclusief:
  • Ontvangst met koffie en gebak
  • Professionele gidsen (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Heerlijke lunch
  • Enthousiaste begeleiding bij de spelonderdelen
  • Prijsuitreiking
  • Drankjes uit de Hollandse bar tijdens de borrel
  • Heerlijk 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Organiseer uw groepsuitje op maat:

Bovenstaand tijdspad is slechts een indicatie. Neem contact op met onze vakkundige organisatoren en laat u verrassen, er is meer mogelijk dan u denkt! Elk programma wordt door ons op persoonlijke basis georganiseerd en uitgevoerd. Veel plezier!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan