Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Graffiti Workshop in Breda

Details over dit uitje

Op een gezellige locatie in de binnenstad van Breda gaat u in de workshop Graffiti spuiten met een professional van Breda Evenementen aan de slag met spuitbus en beschermende kleding.

Natuurlijk gaat het tijdens deze workshop om het maken van een kleurig statement, gebruik uw fantasie en maak van uw specifieke idee een echt kunstwerk!

Voor het maken van mooie Graffiti is het handig om eerst te beginnen met een ruwe schets. Uw professionele Graffitispuiters brengen uw gezelschap eerst de basisvaardigheden bij, waarna u individueel of in teamverband aan de slag gaat. Uw begeleiders lopen af en toe even langs om de creatieve spuittechniek wat te verfijnen.

U kunt de ontwerpen, als ze goed gedroogd zijn, direct mee naar huis nemen, of ze kunnen ook op een gewenste datum en locatie worden afgeleverd met onze bezorgservice. Deze Graffiti workshop is tevens te combineren met de volgende onderdelen: muurschildering, fotograaf, videoclip en/of spandoek. Het is tevens mogelijk dat de workshop in het Engels wordt verzorgd.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Graffiti gereedschap en beschermende kleding
  • Gezellige locatie te Breda
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan