Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Etiquette Diner in Breda

Details over dit uitje

Weten hoe u nou echt hoort te dineren? Tafelmanieren? WC of toilet? Alles komt deze avond in Breda aan bod in het Etiquette Diner van Breda Evenementen.

Etiquette geeft zelfvertrouwen, het verbetert uw sociale vaardigheden en de omgang met uw relaties.

Het is voor u een pluspunt op zowel zakelijk als privégebied om de basis van de etiquette onder de knie te hebben en nog leuk ook!

In combinatie met een drie-gangen-diner wordt dit uitje gegeven door een heuse etiquette master. Hij is op de hoogte van alle etiquette regels en zal het u op een leuke manier uitleggen. Zijn jarenlange ervaring en oneindige enthousiasme zorgen ervoor dat het Etiquette-diner niet alleen leerzaam is, maar ook een leuk en gezellige evenement met familie, vrienden of collega’s.

Tijdens het arrangement doen we een korte quiz over tafelmanieren, tafeldekken en tafelschikking. Uiteraard is dit nog lang niet alles. Laat u verrassen tijdens uw diner met allerlei leuke etiquette onderdelen. Dit wordt vast een zeer geslaagd uitstapje in Breda!

Veel plezier!

Inclusief:
  • Etiquette Master
  • Locatie in Breda
  • Uitgebreid 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan