Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

DJ Workshop in Breda

Details over dit uitje

Zoek je nog een originele workshop in Breda? Als een echte Afrojack eerdaags de grootste Dance en House 'Venues' van de wereld bestormen? Wacht nog even met de lease van je private jet, eerst nog even die DJ Workshop van Breda Evenementen volgen! Na deze workshop weet je alles van de modernste DJ-technieken, van scratchen, mixen en beatmatchen. Deze workshop staat helemaal in het teken van jouw talent en jouw muzieksmaak.

Na de workshop kunnen jullie in teams meedoen aan onze Dancequiz waarin je al je kennis over de hedendaagse Dance en House aan ons laat zien. Hiermee worden de amateurs van de professionals gescheiden! Tussendoor wordt even lekker gedanst op de beats van je vrienden.

In de finale worden de beste DJ's uitgenodigd om plaats te nemen achter de 'main booth' . De meest inspirerende DJ ontvangt van ons zijn of haar eerste gouden plaat. Jouw mix klinkt gewoon te vet! Voor groepen boven de 75 personen wordt er ook nog een workshop MC en een dansworkshop gegeven!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Scratchen, mixen en beatmatchen
  • Dancequiz
  • DJ-competition en uitreiking gouden plaat
  • Gezellige locatie in Breda
  • Te boeken op de door jullie gewenste dag of tijdstip

Reservering voor kleinere groepen:

Komen jullie niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als jullie bereid zijn voor het minimale aantal te betalen, kunnen jullie ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan