Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Diner – City Tour in Breda

Details over dit uitje

Ontdek tijdens deze Diner - City tour in een stadswandeling met gids van Breda Evenementen het prachtige centrum van Breda en bezoek een eersteklas restaurant.

We laten u de mooiste monumenten van Breda zien.

Onze gids staat voor u klaar om u de leukste verhalen over de stad en onze vaderlandse geschiedenis te vertellen, zoals de connectie met van de familie Van Oranje-Nassau, de gebeurtenissen rondom het Spanjaardsgat, de geschiedenis rondom het Kasteel van Breda en vele andere interessante anekdotes.

18.30 - 21.00 Diner

We beginnen met een overheerlijk diner aan tafel van een gezellig restaurant in de binnenstad van Breda. Op het menu staan lokale Bourgondische delicatessen en de ober heeft een opperbest, maar hoe kan het ook anders, gemoedelijk humeur. Na dit smullende onderonsje maakt u zich klaar voor een interessante wandeling door de gezellige binnenstad.

21.00 - 23.00 Citytour

Onder leiding van een professionele gids bezoekt u de markantste plekken van het oude en pittoreske Breda. U krijgt allerlei fraaie anekdotes te horen over de meest speciale en Middeleeuwse monumenten, de fraai verlichte straatjes en steegjes van de stad. U loopt langzaam door het aangenaam verlichte centrum en staat zo nu en dan even stil tijdens de flamboyante presentatie van onze stadsgids.

Inclusief:
  • 3 gangen diner
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Pauzemoment in een leuk kroegje
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan