Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubbelproeverij in Breda

Details over dit uitje

Tijdens de unieke Bubbelproeverij van Breda Evenementen ontdekt u bij de vinoloog in Breda vier mousserende wijnen, die allemaal gesabreerd worden.

De vinoloog geeft u uitgebreid inzicht in hoe deze wijnen worden geproduceerd en waar ze precies vandaan komen.

Hoewel mousserende wijnen vooral witte wijnen zijn, bestaat er ook mousserend rosé en rode wijn. Er is veel verschil in kwaliteit. Meestal komen deze wijnen uit de rijke wijnprovincies in Frankrijk en soms zit er een hele aparte tussen.

Om de smaak te neutraliseren knabbelt u af en toe even van een lekker broodje of neemt u een stukje kaas. Onder de hand luistert u naar de vinoloog, die interessante anekdotes vertelt over elke wijnsoort.

Langzaam begint u in de stemming te komen en droomt u over die eigen wijnkelder, die nu toch maar eens ingericht moet worden...

Geniet met uw gezelschap van een heerlijke proeverij op een perfecte locatie in het centrum van Breda. Bij binnenkomst ruikt u al dat u in het walhalla van de wijn bent gearriveerd. Proost!

Inclusief:
  • Mousserende wijnen
  • Uitleg en presentatie vinoloog
  • Unieke locatie in hartje Breda
  • Verse broodjes en kaasjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan