Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Bubbel Proeverij en Diner in Breda

Details over dit uitje

Bij de Bubbel Proeverij met diner van Breda Evenementen proeft u in Breda allerlei lekkere bubbelwijnen, die uw smaakpapillen deze avond opvrolijken.

Tijdens deze tongstrelende wijnproeverij in Breda laten we u de beste wijnen proeven die de wereld te bieden heeft.

Onder leiding van een professionele bubbelexpert en op een gezellige locatie in de binnenstad van Breda proeft u voortreffelijk mousserende druivensapjes.

Een bruisende Cava of een Afrikaans en wonderbaarlijk glaasje bubbels , vanuit de hele wereld zijn er heerlijke wijnen te proeven die net even wat meer hebben.

Natuurlijk zult u tijdens dit uitje af en toe de smaak even moeten neutraliseren met een knabbeltje, en daar gaat u weer, het volgende wijntje staat alweer voor u klaar. U droomt langzaam weg, uw gedachten gaan naar een mooi strand met wuivende palmbomen en een strak blauwe zee...

Plotseling bent u weer wakker en schuift u aan voor een overheerlijk 3-gangen diner, waar voortreffelijke Bourgondische smaakmakers op het menu staan. U drinkt er nog maar eens een glaasje op, waarom ook niet! Proost!

Inclusief:
  • Bubbelproeverij
  • 3-gangen diner
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan