Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Borrelboot in Breda

Details over dit uitje

Genieten met familie of personeel op het water van Breda? Boek de borrelboot van Breda Evenementen en kom dobberen over de fraaie singels van de stad.

Met een muziekje op de achtergrond, met een lekker hapje en drankje vaart u met Breda Evenementen´s borrelboot op een afstandje langs het Kasteel van Breda, de Valkenberg, het Chassépark en nog veel meer bekende plekken!

Geniet van deze unieke boottocht over de singels en kom even helemaal tot rust. De zon is langzaam aan het onder gaan en u zit gezellig met een borrel en wat lekkere hapjes te kijken naar wat deze stad zo mooi maakt.

Oude grachtenpanden en monumenten, groene promenades en prachtige kerkgebouwen. De professionele bemanning staat voor u klaar om het u helemaal naar u zin te maken.

Breda van A tot Z verkennen? Het kan ook gewoon op een heel ontspannen manier, ideaal voor dat leuke uitje met vrienden of familie, als u toch eens in de buurt bent of gewoon bij een verjaardag, vrijgezellenfeest of een andere festiviteit!

Inclusief:
  • Boothuur en schipper
  • Onbeperkt bier, fris en wijn en enkele hapjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Een gids reserveren voor uw boottocht?

Wilt u misschien een ervaren gids reserveren zodat u uitleg krijgt over de prachtige plekken waar u langs vaart? Bespreek uw wensen met onze professionele medewerkers.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan