Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Disco Dansen in Breda

Details over dit uitje

Doet u maar wat op de dansvloer? Heeft u eigenlijk een cursus stijlvol disco dansen nodig? Breda Evenementen heeft voor u de Workshop Disco Dansen in Breda.

Met de beste begeleiders, om u te onderwijzen in de edele danskunst.

Het is trouwens ook nog de beste fysiotherapie, die u zich maar kan wensen. Op een mooie locatie stappen we het podium op en oefenen de spectaculairste dancemoves!

Voor een beetje disco is nogal wat nodig: de beste glitterkleding, glimmende schoenen, een stralend humeur en een prima begeleider of begeleidster, die dusdanig de vloer aanvegen alsof het hun beroep is!

Onder de bezielende klanken van Kool & The Gang, Spargo, KC & The Sunshine Band laten wij oude tijden herleven en steken we iedereen in een nieuw jasje! De boa's en glitterpakken vliegen over de dansvloer!

Als een echte John Travolta staat jullie gezelschap binnen korte tijd allemaal te grooven. Kies uw eigen genre, de Bump, de Penguin, de Boogaloo of de Robot, jazeker, dit zijn allemaal dancemoves die in de jaren 70 heel wat opschudding veroorzaakten!

Voor een vrijgezellenfeest of een verjaardagsfeest of bedrijfsfeest maken we het extra speciaal, door de workshop te besluiten met de uitreiking van een leuk cadeau. Veel plezier!

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Pruiken, boa’s en andere disco-accessoires
  • Locatie

Tip! Neem zelf kleding uit de jaren 70 mee! Gekleurde blousen met een grote kraag, zonnebrillen en hippe schoenen of laarzen. Voor overige attributen die je nodig hebt tijdens de workshop zorgen wij.

Reservering voor kleine groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan