Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Wijnproeverij in Breda

Details over dit uitje

Breda Evenementen brengt met deze wijnproeverij Frankrijk, Spanje of Zuid-Afrika naar u toe, tijdens deze workshop in het centrum van Breda.

Wijn proeven is een kunst, wijn produceren is een ambacht.

Luistert u naar professionele vinologen, die alle details kennen van verschillende wijnen. Op een prima locatie in het centrum krijgt uw gezelschap uitleg over diverse rode, witte, zoete wijnen en de gebruikelijke rosé.

In combinatie met wat vers brood en luxe kaasjes krijgt u al snel het gevoel dat u weer op vakantie bent. En u moet ze echt allemaal proeven, want dan weet u tenminste wat u de volgende keer bij uw eigen lokale wijnhuis kunt bestellen.

Om de smaak te neutraliseren knabbelt u af en toe even aan wat brood, dan kan de volgende fles worden open getrokken en begint u weer van voren af aan.

Geniet van dit unieke wijnproef arrangement en boek hierna gewoon de cursus, zo krijgt u nog meer inzicht in de smaak van uw keuze en bent u altijd op de hoogte van de lekkerste wijnen. Proost!

Inclusief:
  • Uitleg en presentatie
  • Unieke locatie in hartje Breda
  • Verse broodjes en luxe kaasjes
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Optioneel:

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan