Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Tandemtour in Breda

Details over dit uitje

Met z'n tweeën op de fiets achter de gids aan, maar dan wel bij de tandemtour van Breda Evenementen. Verken op sportieve wijze Breda, de Parel van het Zuiden.

Het is even wennen, maar al snel peddelt u als een volleerd coureur door de mooiste stad van West-Brabant.

Het centrum staat bekend om z'n vele historische bezienswaardigheden, gezellige winkelstraten en groene stadsparken.

Uw gids neemt u in de tandemtour mee langs de mooiste plekken, straten en pleinen van de stad. Breda verkennen op een tandem is natuurlijk het aanleren van subtiele evenwichtskunst, maar vooral ook alles ontdekken wat deze stad zo leuk maakt!

Dat wordt lachen! Helemaal als u met uw vriend of familielid de goede weg wilt inslaan! Wie neemt eigenlijk de leiding? Rechtsaf... beetje evenwicht bewaren!

Onderweg ontstaan er natuurlijk geheid discussies over wie het meeste werk doet. Als u achterop zit kunt u natuurlijk af en toe even rustig aan doen, laat de piloot gewoon het werk doen! Zo komt u langs het Kasteel van Breda, het Spanjaardsgat en de mooie Prinsenkade, waar uw gids u de mooiste anekdotes vertelt.

Eindelijk even ontspannen op een terras of in een gezellig café, daarna weer achter de gids aan die steeds andere monumenten van de stad toont. De Tandemtour van Breda Evenementen is een uniek avontuur en zorgt voor de nodige meligheid! Geniet ervan!

Inclusief:
  • Tandems
  • Pauze in typisch Bredaas café of terras
  • Professionele gids (echte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereidt bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan