Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Steptocht in Breda

Details over dit uitje

Verken Breda met een steptocht, samen met een gids van Breda Evenementen, want wij hebben voor u een sportieve rondleiding georganiseerd.

Breda is in 2009 uitgeroepen tot de stad met 'de beste binnenstad van alle grote steden'.

Het verwijst naar de combinatie van stadsschoon en de lommerrijke omgeving. In het centrum van Breda is werkelijk van alles te beleven. Een sportief en een cultureel uitje voor iedereen.

Natuurlijk krijgt u eerst een korte uiteenzetting over de beste techniek om op uw step vooruit te komen en wat doet u om geen spierpijn te krijgen? Daarna gaan we van start en steppen we met z´n allen achter de gids aan die Breda op z´n duimpje kent!

Dwars door het centrum op weg naar de KMA, het Kasteel van Breda, de Prinsenkade en 'de Haven'. Onderweg nemen we even pauze in een gezellig café of gaan we even ontspannen op een lekker terras.

U krijgt de mooiste anekdotes te horen over alle bezienswaardigheden en stept heerlijk langs alle monumenten, stadsparken, grachten en gebouwen. Heeft u al zin in een echt dagje uit in Breda?

Inclusief:
  • Steps
  • Pauze in typisch Brabants café of terras
  • Professionele gids (échte Brabander met jarenlange ervaring)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Want to experience Breda with a professional tourguide?

Our professional tourguides are multilingual. Please contact us for more information about our tailor-made City Tours through the wonderful city of Breda

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan