076 20 30 005
Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solex Tour in Breda

Info
Reviews
Veelgestelde vragen
Info over het uitje
Reviews
Veelgestelde vragen
Details over dit uitje
Solex Tour in Breda

Wilt u eens lekker 'snorren' op een antieke Solex door Breda en omgeving? Bij de Solex Experience van Breda Evenementen geniet u van het Brabantse landschap, op een hele speciale manier.

Onze solexen zijn uit de mottenballen gehaald en geschikt gemaakt voor de 21ste eeuw.

Niet opgevoerd natuurlijk, want we rijden ontspannen door de Bredase ommelanden!

Vanaf 1946 zijn de bromfietsen gemaakt door het gelijknamige Franse bedrijf en sindsdien zijn er heel wat fraaie exemplaren uit de fabriek gerold. De solex was zelfs populair tot in de jaren 90 toen het merk in Hongarije de laatste brommers produceerde. Breda Evenementen heeft voor deze gelegenheid de mooiste solexen opgetrommeld en weer in het vet gezet, zodat u heerlijk ontspannen kan genieten van een fraaie tocht door het Brabantse landschap.

Tijdens jullie tocht voeren jullie 2 opdrachten uit. Wat dit is gaan we natuurlijk nog niet vertellen. Voert jullie groep de opdrachten als beste uit dan staat er aan het einde van de tour een mooi prijsje op jullie te wachten.

Ook als u pech onderweg krijgt, zijn wij er als de kippen bij. Tijdens deze solextocht staan wij speciaal paraat met onze pechhulp, een soort ANWB-service voor antieke bromfietsen! We starten de tocht bij Galder, waarna u richting Breda rijdt, door de natuur bij het Mastbos én natuurlijk het centrum van Breda aan doet.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Antieke solexen
  • Spelelement met een prijsje voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Liever een solex tour zonder spelelement?

Dat kan natuurlijk ook! De tocht zal dan 2 uur duren . De kosten hiervoor zijn als volgt:
20- 29 personen € 41,50 p.p. excl. BTW
Vanaf 30 personen € 40,00 p.p. excl. BTW

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Worden de uitjes alleen in de Nederlandse taal verzorgd of ook in andere talen?
Nee, onze gidsen spreken meerdere talen, dus vrijwel alle uitjes, excursies, rondleidingen en arrangementen kunnen ook in diverse talen worden gevolgd.
Onze groep is kleiner dan het minimaal aantal deelnemers, kan ik evengoed deelnemen aan het evenement?
Ja dat kan, omdat wij echter inkopen voor het minimaal aantal deelnemers verzoeken wij u dan wel dit minimum tarief te voldoen. Maar overleg van te voren met ons!
Waar in Breda starten de arrangementen van Breda Evenementen?
Veel uitjes starten in de buurt van het Centraal Station, de Grote Markt of het Kasteelplein, maar dit is volledig afhankelijk van het gekozen arrangement. De medewerkers van Breda Evenementen zullen u echter op tijd op de hoogte stellen van het juiste vertrekpunt.
Is de door mij gewenste datum beschikbaar?
Via onze systemen kunnen wij direct zien of het door u gewenste arrangement beschikbaar is op de door u opgegeven datum. Als dit zo is, adviseren wij u wel om ook zo spoedig mogelijk te reserveren, om mogelijke teleurstellingen zoveel mogelijk te voorkomen.
Hoe laat beginnen de uitjes van Breda Evenementen eigenlijk?
Dat bepaalt u zelf! Uiteraard deels afhankelijk van het gekozen arrangement, maar in principe beginnen de evenementen wanneer ù dat wilt!
Kunnen we ook aansluiten bij rondleidingen of workshops van andere groepen?
Nee, dat kan helaas niet. Breda Evenementen organiseert uitjes en arrangementen alleen voor groepen, volledig aangepast aan specifieke wensen. Om die reden kunnen geen anderen aan de arrangementen deelnemen.
Gaan de uitjes ook door als het weer wat tegen zit?
Jazeker! Ook als het regent gaan we gewoon de stad in! We kunnen eventueel regenponcho’s en paraplu’s regelen en even langer blijven hangen in een kroeg. Breda is ook prachtig als het minder mooi weer is, geloof ons maar!
Hoe komen wij van punt a naar b?
De gidsen van Breda Evenementen kunnen u begeleiden van het ene punt naar het andere (tenzij dit over een afstand van bijvoorbeeld 100 meter is..). Maar u ontvangt in ieder geval altijd een routebeschrijving van ons, zodat u weet waar u verwacht wordt.
Zijn de bedrijfsuitjes en arrangementen van Breda Evenementen fiscaal aftrekbaar?
In het algemeen zijn alle kosten voor een bedrijfsuitje fiscaal aftrekbaar, maar uiteraard alleen als deze kosten volgens de belastingdienst redelijk zijn. Tevens stelt de fiscus dat 75% van het personeel deel moet kunnen nemen aan het evenement. Deze 75% mag echter ook bepaald worden op basis van een bepaald onderdeel of afdeling van het bedrijf.
Kunnen jullie ons een brochure en prijslijst sturen?
Breda Evenementen maakt geen gebruik van brochures of prijslijsten. Wij betrekken u graag bij het samenstellen van het ideale arrangement. Op maat gesneden uitjes, weet u wel? Daardoor kunnen wij geen vaste tarieven vermelden, alles is immers afhankelijk van uw wensen en ideeën! We maken graag een persoonlijke offerte voor u, waarin al uw keuzes zoveel mogelijk zullen worden opgenomen.
Hoe ver van tevoren moeten we ons op maat gesneden uitje betalen?
Wij zenden u ruim van tevoren een factuur, deze dient maximaal 14 dagen na ontvangst van de factuur te zijn voldaan.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan