Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Solex Tour in Breda

Details over dit uitje

Wilt u eens lekker 'snorren' op een antieke Solex door Breda en omgeving? Bij de Solex Experience van Breda Evenementen geniet u van het Brabantse landschap, op een hele speciale manier.

Onze solexen zijn uit de mottenballen gehaald en geschikt gemaakt voor de 21ste eeuw.

Niet opgevoerd natuurlijk, want we rijden ontspannen door de Bredase ommelanden! We rijden in de Solex Experience langs leuke cafeetjes, leggen hier en daar even aan voor een drankje en snorren weer verder!

Vanaf 1946 zijn de bromfietsen gemaakt door het gelijknamige Franse bedrijf en sindsdien zijn er heel wat fraaie exemplaren uit de fabriek gerold. De solex was zelfs populair tot in de jaren 90 toen het merk in Hongarije de laatste brommers produceerde. Breda Evenementen heeft voor deze gelegenheid de mooiste solexen opgetrommeld en weer in het vet gezet, zodat u heerlijk ontspannen kan genieten van een fraaie tocht door het Brabantse landschap.

Ook als u pech onderweg krijgt, zijn wij er als de kippen bij. Tijdens deze solextocht staan wij speciaal paraat met onze pechhulp, een soort ANWB-service voor antieke bromfietsen! We starten de tocht bij Galder, waarna u richting Breda rijdt, door de natuur bij het Mastbos én natuurlijk het centrum van Breda aan doet.

Inclusief:
  • Enthousiaste begeleiding
  • Antieke solexen
  • Gezellige stop bij gezellig café of terras (in overleg)
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan