Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Workshop Pokeren in Breda

Details over dit uitje

Professionele uitleg over de ultieme pokerstrategie; bij Breda Evenementen krijgt u in de Workshop Pokeren les in de verschillende speelwijzen en methodieken.

Texas Holdem, Seven Card Stud en Five Card Draw zijn pokertermen, die na afloop van deze workshop geen geheim meer voor u zijn.

Tijdens een eerste Poker clinic krijgt u uitleg over de verschillende pokervarianten die vandaag de dag worden gespeeld.

Vervolgens een cursusje 'bluffen voor gevorderden' en een inkijkje in de strategieën en tactieken van de professional. Op een gezellige locatie in de binnenstad brengt u het geleerde in de praktijk.

U gaat zelf aan de slag met de nieuwe tactiek. U speelt uiteindelijk voor de hoofdprijs, een leuk cadeau dat wij u na afloop overhandigen.

Zet uw zonnebril maar op, want dit wordt een zonnige dag voor pokerliefhebbers! Boek trouwens die vlucht alvast maar naar Vegas! Veel plezier!

Inclusief:
  • 3 uur pokerplezier
  • Pokertafel
  • Poker chips
  • Playing cards
  • Speluitleg door professionele pokerleraar
  • Een leuke attentie voor de winnaar
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Geniet van de Hollandse Bar:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw uitje Breda? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken.

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan