Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Karaoke Kraker in Breda

Details over dit uitje

Een perfecte geluidsinstallatie, uitbundig publiek en een podium met microfoon en de tekst van de muziek binnen handbereik: dat is de Karaoke Kraker in Breda.

Breng uw eigen favoriete song tot leven bij Breda Evenementen, tijdens deze unieke workshop, pal in het gezellige centrum van de stad.

Misschien een paar leuke carnavalskrakers oefenen, of een lovesong uit de 50's, de onnavolgbare Bohemian Rapsodie van Queen misschien? Het zijn maar een paar ideetjes, die Breda Evenementen voor u klaar heeft staan!

Wij entertainen uw voltallige gezelschap en laten iedereen het podium betreden met zijn of haar eigen song! Nachtegaaltjes, doorleefde zangstemmen of klassieke tenoren, het maakt allemaal niets uit, iedereen krijgt de kans om zijn of haar talent aan het aanwezige publiek te tonen!

Onze enthousiaste begeleiders staan klaar om u te motiveren, te begeleiden en als het moet die verlegenheid om te zetten in uitbundigheid. Er is een prijs voor de beste artiest! Veel plezier tijdens deze unieke Karaoke Kraker!

Inclusief:
  • Locatie in hartje Breda
  • Enthousiaste begeleiding
  • Prijsjes voor de winnaars
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers voor dit arrangement? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan