Kies uit 175+ groepsuitjes
De scherpste prijzen van Breda
Geprezen om service & flexibiliteit
Favoriet Favoriet Toegevoegd aan favorieten Toegevoegd

Crazy Dinner Game in Breda

Details over dit uitje

De Crazy Dinner game is de boel op stelten zetten in Breda, ludieke opdrachten uitvoeren en genieten van een heerlijk diner in drie verschillende restaurants.

Een avond van Breda Evenementen vol grappen en grollen. Het heeft iets van een mix tussen het programma Crazy 88 van tv en een speurtocht met opdrachten.

U gaat een aantal uitdagingen aan, van een optreden als straatmuzikant tot het zingen van een carnavalshit voor het politiebureau, het kan van alles wezen... dat blijft een verrassing.

Dit smakelijke spelprogramma heeft natuurlijk een competitief element. De verschillende teams nemen namelijk ook nog een videocamera mee om alles op beeld vast te leggen. Zo kunnen we achteraf goed zien of u de uitdagingen echt bent aangegaan! Deze documentaires krijgt u na afloop thuis gestuurd, zodat u daar nog eens kan genieten van uw eigen fratsen en belevenissen.

Alle gerechten worden in steeds andere restaurants geserveerd, dus u leert ondertussen ook Breda op uw duimpje kennen! Tussendoor krijgt u van ons per telefoon door, waar u precies heen gaat en welke nieuwe uitdaging er op het menu staat. Een culinaire speurtocht met een speciaal toetje tot slot!

In het laatste restaurant komen we allemaal bij elkaar om de winnaar van deze Crazy Diner Game te bepalen en de hoofdprijs uit te reiken!

Inclusief:
  • 3 gangen diner in 3 verschillende restaurants
  • Enthousiaste begeleiding
  • Videocamera's
  • Filmpjes naderhand digitaal toegestuurd
  • Te boeken op uw gewenste dag en tijdstip!

Handige Tip voor uw Crazy Diner:

Niet telkens uw knip hoeven trekken om uw drankje af te rekenen tijdens uw Crazy Diner? Voor € 8,50 per persoon per uur (excl. BTW) kunt u gebruikmaken van het drankarrangement, waarbij u onbeperkt kunt genieten van bier, fris, huiswijn, koffie en thee. Zo komt u ook achteraf niet voor verrassingen te staan!

Reservering voor kleinere groepen:

Komt u niet aan het minimale aantal deelnemers? Als u bereid bent voor het minimale aantal te betalen, kunt u ook gewoon voor minder personen boeken!

Om deze video te kunnen zien, moet je statistieken en marketing cookies accepteren.

Zet alle cookies aan